Следва

BIODERMA с уникална онлайн кампания за определяне чувствителността на кожата

Първо виждане: Принцесата на Монако Шарлот Казираги за Gucci Cosmetics

Още когато Gucci обявиха пуска на първата си линия декоративна козметика, беше ясно, че...

Hair преди 9 години

Още когато Gucci обявиха пуска на първата си линия декоративна козметика, беше ясно, че ни чака умна и красива рекламна кампания. И точно така се случи.

Всъщност нямаше и как да е иначе, тъй като именно италианците от Gucci въведоха преди време универсалната формула за успех на рекламните фотосесии, а именно - да се привлече най-доброто сред дизайнерските имена, респективно тези на гримьорите, да се помисли внимателно кое сред многото да е рекламното лице и, накрая, просто да снимат най-добрите.

Формулата работи безотказно и този път - имаме налице топ визажистката на момента - Пат Макграт, имаме лице на новата линия - красавицата със синя кръв Шарлот Казираги. Бихме казали, че дотук само е достатъчно, но Gucci не рискуват и на йота и наемат най-добрите зад обектива - звезния фото-тандем Мерт и Маркус.

Резултатът дойде елегантно и навреме и новият сезон за Gucci Cosmetics започна. На снимките, появили се вчера в мрежата, Шарлот отразява в компактни огледалца новите червила, фон дьо тени и пудри, идеални и изящни от всеки ракурс. Главният кадър от кампанията е сниман през стъклото на автомобил. На него Казираги гледа над пудриерата със знаковия монограм, ослеплена от светлините на минаващите в близост коли, с разкошно винено червило на устните и зеленикави smoky-eyes.

Иначе, дизайнът на опаковките е заимстван от модната линия — пудриерите и гилзите на червилата са украсени с фирменото лого. Gucci Cosmetics и принцесата на Монако Шарлот Казираги са главни герои и на мини филма, в който с помощта на бюти-новостите от марката за пет минути си готов за среща с всяка камера, навсякъде.






 

More Hair