Следва

MFW: Дефилетата - Philipp Plein пролет/лято 2015

Б като Библия, Б като Блог

Последвахме белия заек и се сблъскахме с градската Алиса, която ни убеди...

All fashion преди 9 години

Просто томбой

Томбой е класа, философия и независимост. Да бръкнеш в гардероба на половинката е лесно, да се облечеш с класа от същия този гардероб е вече стил и умение. Градското момиче с бойфренд блейзър, федора, кецове и бридж панталон е изключително секси. А минималистичните тонове са задължителни в палитрата на есенните трендове.















troprouge.blogspot.com

Когато класата срещна небрежността







И тъй като момчешката вълна ни пуска трудно, примерите за нея не биха могли да се изчерпят само с горния. Особено пък, когато по-официалните одежди срещнат недотам официалната тишъртка с принт. Тогава просто добавяме високи обувки и ги разхождаме по есенните тротоари с кеф.

ashley-ringmybell.blogspot.com

Топлата страна на есента









Има топли цветове, има и студени. Есента обаче е изпълнена с най-топлите такива. Дрехите с вариации на капучино се сливат с килима от листата под краката ни и винаги са едно добро и ненатрапчиво решение, приближаващо ни към малкото слънце, пробиващо трудно през мъгливите хладни сутрини.

brooklynblonde.com

Летни спомени





Доза гръндж може и да не ни изстреля на най-готиния фестивал, но определено ще изрази ясно настроението ни. А именно: не се примиряваме, че лятото просто си е отишло, заедно с всички забавления на открито, и правим всичко необходимо, за да го върнем обратно право при нас!

deluneblog.com

Алиса в огледалния свят











Последвахме белия заек и се сблъскахме с градската Алиса, която ни убеди само от веднъж, че момичешките рокли отиват и на пораснали момичета. И допълват чудесно високите им обувки и тренчове в пастелни тонове. Бялата якичка е само пожелателна, но пък е толкова, толкова шик.

atlantic-pacific.blogspot.com

More All fashion