Следва

Борис Солтарийски стана баща

Потвърдено! Мила Кунис и Аштън Къчър станаха родители на момиче

Добрата новина потвърдиха близки до звездната двойка източници, които обаче не предоставиха повече информация за случилото се.

People of art преди 9 години

Мила Кунис и Аштън Къчър станаха родители на момиченце.

Добрата новина потвърдиха близки до звездната двойка източници, които обаче не предоставиха повече информация за случилото се.

Всичко, което се знае до този момент е, че актрисата е родила в медицинския център "Сидърс Синай" в Лос Анджелис, който е предпочитан от много известни личности, и е била съпроводена до болницата лично от Аштън.

Дали обаче, той е присъствал на раждането, какво е името, което са дали на новородената принцеса и на кого точно прилича тя, ще разберем някой друг път, вероятно когато те решат да разкажат. Дотогава можем да се осланяме само на сигурните факти, а те са, че двойката е планирала да отдаде цялото си внимание на новия член на тяхното бъдещо семейство и, че сватбата, която планират ще се състои в тесен семеен кръг чак догодина. 



36-годишният Кътчър и 30-годишната Мила Кунис имат връзка от 2012 г., но са близки още от времето, когато се снимаха заедно в телевизионния сериал "Шеметни години". През февруари тази година те обявиха годежа си, а през март медиите огласиха, че ще стават родители.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра