Следва

Есенно на точки

Петте неща, които харесахме в МЪЖКАТА мода през изминалата седмица

Уловен да се разхожда из Ню Йорк миналата седмица, актьорът и музикант Джаред Лето за пореден път...

All fashion преди 9 години

Джаред Лето супер готин

Уловен да се разхожда из Ню Йорк миналата седмица, актьорът и музикант Джаред Лето за пореден път впечатли с готин стайлинг. Свободен черен потник, скини дънки и боти, носени неглиже с незатворен цип кореспондираха по безупречен начин с излъчването на Лето. Харесахме си и сребърното му бижу, толкова рядко виждаме правилен мъжки избор в това отношение.



Кампанията на Gucci Resort 2015







Морска пролет ни готвят през 2015 от Gucci и ние изобщо няма да се съпротивляваме, особено след като видяхме кадрите от кампанията, съпровождащи колекцията им. Свежите моделски лица на Бен Алън и Михай Бран печелят симпатиите ни сред бретонско райе, тропически флорални принтове и кежуъл цветови комбинации, в небрежни пози, но с категорично присъствие. Пожелаваме си повече такива аутфити и по софийските улици през идната пролет.

„Бори се за бъдеще”





Вече писахме за събитията, отбелязващи 10-годишния юбилей на концептуалният мултибранд магазин Dover Street Market в Лондон. Поредна изненада ни е подготвил Walter Van Beirendonck, при това с кауза. Белгийският дизайнер, част от култовата Антверпенска шесторка в модата предлага ексклузивен Т-шърт с ярък принт и политическо послание. „Спри расизма”, и „Бори се за бъдеще” са лицето и гърбът на тениската, налична за поръчки и онлайн. Няма как да не се сдобием с нея – култов моден обект, който има послание.

Новите герои на есента





Black Scale и Timberland най-накрая пуснаха своята интерпретация на класическите за мъжката мода 6 инчови боти. В три различни цветови комбинации – светла или кафява кожа за основа с маслиново зелена платка около връзките, камуфлажен елемент около глезена и ярко червен акцент на петата. Идеални за почти всички аутфит стилове, които градът може да си представи + множество off road роли, тези герои са наши фаворити за есенно-зимният сезон.

Фарел Уилямс с нова колаборация







След успешното начало по-рано тази година Фарел Уилямс ни зарадва с втора порция от колекцията си. Неуморният чаровник колаборира с Uniqlo UT и в средата на есента ни предлага адреналинова доза суитчъри с принт и качулка, както и топли якета, към графичните Т-шърти от първата част. Абсолютна креативна сила, използващ музика, мода и дизайн, за да изрази уникалния си стил, Фарел е нашето щастливо момче. Обявен за продуцент на десетилетието и с над 100 милиона продадени копия, той има ярко присъствие в модния бранш, и всъщност изразява философията, която ние изповядваме – креативен начин на живот и забавление на max.

















More All fashion