Следва

Познай кое е бебето на Аштън Къчър и Мила Кунис

Ким Кардашиян и Кара Делевин в общ таен проект

Двете позират с премрежени погледи, мокри коси, а под снимката еднозначно пише: "таен проект"...

People of art преди 9 години

Докато 18-годишната сестра на Ким Кардашиян превзема подиумите и се очертава като една от звездите на модния сезон, реалити звездата също не страда от липса на внимание.

Този път тя го привлече към себе си с публикувания в Instagram нейн общ кадър с една друга бъдеща модна икона, а именно с Кара Делевин.

Двете позират с дълбочина в погледите, с мокри коси, а под снимката еднозначно пише: "таен проект". Какво ли се крие зад всичко това, все още никой не e разкрил, но всички улики водят право към новия брой на списание Love Magazine. Може би обща сесия или видео... звучи някак странно, имайки предвид комплексите, които Ким има относно височината и килограмите си, но пък знае ли човек докъде е готова да стигне Кардашиян, за да остане отгоре на медийната вълна и да не потъне в забвение.


Кендъл и Кара също са близки... или поне така изглежда от срещите, които имат на модните подиуми


.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра