Следва

Владимир Каралеев за Daily METAL: Не искам дрехите ми да се вземат прекалено сериозно!

Paris Fashion Week: Christian Dior Пролет/Лято 2015

Удоволетворение примесено с щастие ни обхваща наблюдавайки как възприятието и магията на couture-а се трансформират в ярко, свежо и не до там претенциозно pret-a-porter шоу. 

All fashion преди 9 години

Удоволетворение примесено с щастие ни обхваща наблюдавайки как възприятието и магията на couture-а се трансформират в ярко, свежо и не до там претенциозно pret-a-porter шоу.

Ненаситили все още на брилянтността на Раф Симънс през юли, прегръщаме с наслада новата му колекция за пролет/лято 2015. Представяйки ни своята визия за модерната жена, дизайнерът закачливо черпи вдъхновение от настоящето и миналото, правейки референции с красотата на историята, и то по начин, какъвто не се среща често.

Силата на 18 век се е вплела умело в колекцията - прецизно скулптурирани поли, фини бродерии, елеци, рокли от всякакво естество и с различни внушения, изящно скроени панталони с геометрични елементи, къси спортни шорти и всичко това съчетано с ботуши. Дантелата е един от най-изявените елементи в колекцията, показваща се на най-неочакваните места, наред с кожата и обемните, но същевременно ултра леки поли. Богатството на цветовете от млечно бяло, бордо, чак до цвят невен, предразполага към изтънчения лъскав завършек на френската модна къща, познат ни до болка.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.