Следва

Диетата на ViewSofia: Пресдиета (Abs)

Седмичен ХОРОСКОП - 06.10 – 12.10

Първите два дни ще бъдат спокойни и без съществени аспекти, но от сряда планетите стават активни. Започва се от сутринта с опозицията на Слънцето с Уран, а вечерта се включва квадратът (90 градуса) между Венера и Плутон...

Astro преди 9 години

Първите два дни ще бъдат спокойни и без съществени аспекти, но от сряда планетите стават активни. Започва се от сутринта с опозицията на Слънцето с Уран, а вечерта се включва квадратът (90 градуса) между Венера и Плутон.
Първият аспект ще създаде конфронтация, отразявайки сериозни конфликти на интереси между различни социални групи, вторият - ще изостри емоционалните и финансови проблеми, провокирайки необмислени силови решения. Под това неблагоприятно влияние ще се окажат най--вече знаците Овен, Рак, Везни и Козирог. Действието на тази комбинация ще продължи и в четвъртък.

В същото време, в сряда и четвъртък, присъства и силен благотворен аспект между Марс и Юпитер, който дава добра възможност за решаване на всички сложни въпроси чрез преговори и дипломация и търсене на взаимна материална изгода. Умелото съблюдаване на баланс е в състояние да обърне в благоприятна посока всяка конфликтна ситуация, въпреки че може да се наложи проява на твърдост, решителност и дори авторитарност.
Към покровителството на Юпитер и Марс в петък се прибавя и енергията на Слънцето, което ще създаде силен резонанс с тази комбинация и ще действа до края на седмицата. Сега Слънцето представлява колективни общности и групови интереси, така че петъчният ден е подходящ за официално оформяне на всякакви споразумения.
В събота, въпросите не намерили своите решения или не оформени официално, отново може да се превърнат в сериозен проблем. Първо, ретроградният Меркурий се е върнал в знака Везни - знак на политиката и търсенето на баланс. И на второ място, новият напрегнат аспект на Венера с Уран ще даде възможност за всякакви спекулации и претенции, забъркване в емоционални манипулации. И за пореден път източник на безпокойство ще станат знаците Овен, Рак, Везни и Козирог.

Неделя обещава да бъде ден за тиха почивка, след тази контрастна и пълна със страсти седмица.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Партньорски период!


През тази седмица Овните ще са принудени да отделят много време на партньорските отношения. Възможно е твоите инициативи да не се харесат на любимия човек, което да доведе до конфликти. За да се успокои ситуацията, опитай се да взимаш предвид становището на партньора си и да обсъждаш с него най-важните въпроси, свързани с двама ви. Ако имате деца връзката ви ще върви по-гладко. Те ще ви радват със своите успехи, разреждайки напрежението в съпружеските отношения. Влюбените Овни ги очаква много хармоничен период. Не са изключени любовни признания, подаръци, приятни изненади. В същото време, това не е най-доброто време за кариера, особено за уреждане на отношения с шефа.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Недоразумения!


През тази седмица, между теб и любимия човек често може да възникват недоразумения. Дори един обикновен разговор е в състояние да се превърне в разправия. Двойките, които не могат да оцелеят през тази криза, ще се нуждаят от много време, за да възвърнат хармонията в отношенията си. Самотните Телци ще трябва да поработят върху доверието, само тогава ще могат да започнат да градят щастливо бъдеще.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Дилеми!


Може да се окажеш в положение между две алтернативи, ще те привлича ту едната, ту другата и ще ти бъде много трудно да избереш, особено когато става въпрос за чувства. През тази седмица взимането на каквото и да е решение ще бъде затруднено, поради наличието на такава двойственост. Не забравяй, че и двете възможности ще бъдат благоприятни, всяка има своите предимства и недостатъци.
За да не зацикляш в това положение, повярвай на сърцето си или действай на случаен принцип (интуитивно).

РАК 22.06 – 23.07

Суета и емоции!

Очаква те много ненужна суета и емоционални изблици. Особено напрегната ще бъде ситуацията в личната сфера. Спорове, конфликти, липса на разбиране и подигравки. Запаси се с търпение и се опитай да изгладиш отношенията си с близките и хората, които обичаш. От 10-ти октомври е възможно преместване в друг град или продължително бизнес пътуване.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

Умора!


Намираш се в ситуация, в която е много трудно да се вземе правилно решение. И това не е, защото не можеш да я разбереш, а по-скоро, защото си доста уморен от вземането на отговорни решения за всички останали. Необходимостта постоянно да мислиш и разсъждаваш те измъчва. За да си отдъхнеш и да отстраниш умората, трябва в един момент да си позволиш да не ти пука за нищо. Остави някой друг да взима решенията вместо теб и да те води по пътя (било то човек или самия живот).

ДЕВА 24.08 – 23.09

Духовни практики!


Тази седмица ще бъде благодатна за Девите, занимаващи се сериозно с духовни практики. Ще бъдеш в състояние да намериш душевно равновесие, благодарение на заниманията си с йога, Цигун, медитации или четене на мантри. Много е важно да си създадеш благоприятни условия за подобни практики. Препоръчително е да потърсиш тиха уединена обстановка. В семейния живот, всичко ще се развива успешно. Девите, които от скоро излизат с обекта на своите симпатии, трябва да не хранят големите очаквания. В противен случай конфликтите са неизбежни. Също така в този период, не се препоръчва да се взимат заеми.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

На трезво!


През тази седмица ще трябва да оставиш настрана своите чувства и емоции. Ако искаш да получиш резултат от своята работа, необходимо е да взимаш решенията на трезва глава, а всяко действие да е в съответствие с плана и с това, което ти казва разума.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Мисловни процеси и контакти!


Седмицата ще бъде изпълнена с различни мисловни процеси и контакти с други хора. Може да попаднеш в заплетена ситуация, най-вероятно, поради собствените си трикове. Опитвайки се да прекараш всички и да спечелиш за себе си успешна позиция, внимавай самият ти да не се объркаш. Въпреки това, събитията от този период ще се развиват доста бързо и благоприятно за теб, така че ако допуснеш някъде грешка, има вероятност никой да не я забележи, а ти да продължиш напред по пътя си.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Разумът срещу сърцето!

През тази седмица, съдбата на новите ти увлечения ще зависи от това, до колко обектът на твоята симпатия е вътрешно уравновесен. Това е най-неподходящото време за връщане към стари връзки. Самотните Стрелци е препоръчително да се стремят да създават връзки, основани не на чувства и емоции, а на сходство в интереси и вярвания.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Равносметка!


През тази седмица ще трябва да преразгледаш своите възгледи за живота, света, отношенията с другите хора, отношението към самия себе си. Ако оставиш всичко така както е и не променяш нищо в живота си, рискуваш да се окажеш в много лоша ситуация. И ако през седмицата възникнат обстоятелства, когато всичко планирано върви не е така, както е необходимо, измъчва те суетата и дребните боричкания, това ще е в резултат от твоите действия или бездействия. На първо място, необходимо е да се промениш отвътре и след това да се бориш с външните прояви.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Баланс и развитие!


Обърни внимание на вътрешния си свят. През този период се изостря твоята интуиция и способността да учиш. В този момент е добре да се занимаваш с тайни науки, както и с психология. В средата на седмицата има вероятност от появата на нови пориви и желания. За да бъдат успешни твоите идеи и планове, трябва да претеглиш всички плюсове и минуси и да действаш много предпазливо. Трябва да се научиш да балансираш много от процесите, за да се движиш напред по-уверено.

РИБИ 20.02 – 20.03

Ред в хаоса!


През тази седмица Рибите трябва да се заемат с въвеждане на ред у дома и на работното място. Време е да разчистиш рафтове и шкафове от ненужните боклуци, да изхвърлиш на боклука старите неща. След основното почистване ще забележиш, че не само ти е по-комфортно, но и настроението ти се е подобрило. Също така, тази седмица е подходяща за покупка на домашни любимци и продукти за тяхната грижа. Опитай се да обърнеш повече внимание на изпълнението на текущите задачи и по-малко време да посветиш на празни приказки с приятели.

More Astro