Следва

It shopping list - На лов за клъчове

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Поздравления за Ан, която развива хамелеонския си образ и продължава да ни изненадва по най-добрия възможен начин...

All fashion преди 9 години

Тейлър Суифт корица на британския Vogue

Като събудена от 100 годишен пин-ъп сън изглежда Тейлър Суифт на корицата на Vogue и не можем да скрием радостта си от обновения стайлинг на младата кънтри звезда за ноемврийския й дебют в модната Библия.

Голямо „Да!” от нас получават Марио Тестино, зад обектива, и Лусинда Чеймбърс, моден идеолог на преображението. Най-сетне Тейлър е извадена от историческата си застиналост в холивудския гламур на 30-те и „полка дот” роклите и сега изглежда като истинска съвременна секси звезда. От глава до пети в нежно бонбонените цветове на Miu Miu, Тейлър е жизнена и свежа, точно каквато трябва да е една 24 годишна сладурана.



Новите обувки на PRADA







Има моменти, в които се влюбваш силно в чифт обувки, но въпреки това с любовта ви нещо не е точно, както трябва. Я синьото на подметката не е достатъчно синьо, я връзките на са шоколадово кафяви, я комбинацията от цветове не те грабва...

Изглежда Miuccia Prada е имала същия проблем, но за разлика от нас, тя има и решение - лимитирана серия обувки с връзки, които могат да паснат на всеки вкус. 

Цветовата палитра, от която можеш да избираш включва точно 32 цветови нюанса, като красавиците могат да бъдат в един цвят или комбинация от два различни, а изборът на материали, от които да бъдат изработени, минава през телешка кожа, обработена така, че да напомня кадифе за тези, които предпочитат класическата визия, и стига до крокодилска кожа и кожа от питон за хората с по екстравагантен стил. Ако решиш да стигнеш още по-далеч в чувствата си, дори можеш да отпечаташ инициалите си върху подметката. 

Естествено, нищо толкова хубаво не трае вечно. Обувките са достъпни за поръчка до края на ноември в избрани бутици на Prada в Ню Йорк, Бевърли Хилс и Маями. Ако случайно имаш път към някоя от тези дестинации, те съветваме да се възползваш и да се сдобиеш поне с чифт.

Цените започват от 1100 долара, като за повече информация можеш да посетиш Prada.com.

Pringle of Scotland с капсулна колекция



Любимият в цял свят и разпознаван по изключителните си плетива бранд Pringle of Scotland успя да внесе еуфория и в нашия ден. Причината е завръщането на линията им аксесоари, която от 2010 г. насам се беше позагубила, а поводът за големия риск и разчупването на стратегията е 200-годишнината на бранда. Готови за още големи инициативи, главният им дизайнер Масимо Никозиа разкрива, че капсулната колекция се състои от мъжки и дамски чанти, до една символизиращи ценностите на бранда - мекото усещане, текстурата и силуета. Колекцията ще е налична от октомври по магазините, лицензирани да продават марката и на pringlescotland.com в ценови диапазон от 670 до 2,995$.

Ан Хатауей изкусителна за ELLE UK











Още една ноемврийска корица, която стопли сърцата ни с изненадващо прелъстителна визия – Ан Хатауей, която като цяло не асоциираме с най-сексапилен имидж, е абсолютно пленителна за британския Elle. В черен костюм Emporio Armani и вишнево червени устни, носителката на Оскар за ролята си в “Клетниците” е изкусително въплъщение на съблазънта. Поздравления за Ан, която развива хамелеонския си образ и продължава да ни изненадва по най-добрия възможен начин.

Русата коса на Никол Кидман





Никол Кидман не е вече червенокоса. Красавицата разходи новата си зашеметяващо руса коса на партито по случай представянето на новите часовници на Omega De Ville Prestige “Butterfly” в Сеул, Южна Корея и въпреки, че за малко да не я разпознаем от пръв поглед, трябва да си признаем, че се влюбихме в промяната й след това. Със свободно падащите златни къдрици и убийствена черна рокля звездата изглеждаше зашеметяващо. Блясък в класическия и стил внасяха диаманти Harry Winston и, разбира се,  часовник Omega “Butterfly”. Австралийската звезда е лице на марката от 2005 година насам.
 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 7 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.