Следва

It shopping list - На лов за клъчове

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Поздравления за Ан, която развива хамелеонския си образ и продължава да ни изненадва по най-добрия възможен начин...

All fashion преди 9 години

Тейлър Суифт корица на британския Vogue

Като събудена от 100 годишен пин-ъп сън изглежда Тейлър Суифт на корицата на Vogue и не можем да скрием радостта си от обновения стайлинг на младата кънтри звезда за ноемврийския й дебют в модната Библия.

Голямо „Да!” от нас получават Марио Тестино, зад обектива, и Лусинда Чеймбърс, моден идеолог на преображението. Най-сетне Тейлър е извадена от историческата си застиналост в холивудския гламур на 30-те и „полка дот” роклите и сега изглежда като истинска съвременна секси звезда. От глава до пети в нежно бонбонените цветове на Miu Miu, Тейлър е жизнена и свежа, точно каквато трябва да е една 24 годишна сладурана.



Новите обувки на PRADA







Има моменти, в които се влюбваш силно в чифт обувки, но въпреки това с любовта ви нещо не е точно, както трябва. Я синьото на подметката не е достатъчно синьо, я връзките на са шоколадово кафяви, я комбинацията от цветове не те грабва...

Изглежда Miuccia Prada е имала същия проблем, но за разлика от нас, тя има и решение - лимитирана серия обувки с връзки, които могат да паснат на всеки вкус. 

Цветовата палитра, от която можеш да избираш включва точно 32 цветови нюанса, като красавиците могат да бъдат в един цвят или комбинация от два различни, а изборът на материали, от които да бъдат изработени, минава през телешка кожа, обработена така, че да напомня кадифе за тези, които предпочитат класическата визия, и стига до крокодилска кожа и кожа от питон за хората с по екстравагантен стил. Ако решиш да стигнеш още по-далеч в чувствата си, дори можеш да отпечаташ инициалите си върху подметката. 

Естествено, нищо толкова хубаво не трае вечно. Обувките са достъпни за поръчка до края на ноември в избрани бутици на Prada в Ню Йорк, Бевърли Хилс и Маями. Ако случайно имаш път към някоя от тези дестинации, те съветваме да се възползваш и да се сдобиеш поне с чифт.

Цените започват от 1100 долара, като за повече информация можеш да посетиш Prada.com.

Pringle of Scotland с капсулна колекция



Любимият в цял свят и разпознаван по изключителните си плетива бранд Pringle of Scotland успя да внесе еуфория и в нашия ден. Причината е завръщането на линията им аксесоари, която от 2010 г. насам се беше позагубила, а поводът за големия риск и разчупването на стратегията е 200-годишнината на бранда. Готови за още големи инициативи, главният им дизайнер Масимо Никозиа разкрива, че капсулната колекция се състои от мъжки и дамски чанти, до една символизиращи ценностите на бранда - мекото усещане, текстурата и силуета. Колекцията ще е налична от октомври по магазините, лицензирани да продават марката и на pringlescotland.com в ценови диапазон от 670 до 2,995$.

Ан Хатауей изкусителна за ELLE UK











Още една ноемврийска корица, която стопли сърцата ни с изненадващо прелъстителна визия – Ан Хатауей, която като цяло не асоциираме с най-сексапилен имидж, е абсолютно пленителна за британския Elle. В черен костюм Emporio Armani и вишнево червени устни, носителката на Оскар за ролята си в “Клетниците” е изкусително въплъщение на съблазънта. Поздравления за Ан, която развива хамелеонския си образ и продължава да ни изненадва по най-добрия възможен начин.

Русата коса на Никол Кидман





Никол Кидман не е вече червенокоса. Красавицата разходи новата си зашеметяващо руса коса на партито по случай представянето на новите часовници на Omega De Ville Prestige “Butterfly” в Сеул, Южна Корея и въпреки, че за малко да не я разпознаем от пръв поглед, трябва да си признаем, че се влюбихме в промяната й след това. Със свободно падащите златни къдрици и убийствена черна рокля звездата изглеждаше зашеметяващо. Блясък в класическия и стил внасяха диаманти Harry Winston и, разбира се,  часовник Omega “Butterfly”. Австралийската звезда е лице на марката от 2005 година насам.
 

More All fashion