Следва

Street style

HUSKY - collection 2008

Мъжките кучета от породата хъски са мъжествени, но никога груби; женските са женствени, но без слабости...

All fashion преди 15 години

Мъжките кучета от породата хъски са мъжествени, но никога груби; женските са женствени, но без слабости. Косъмът е двоен и средно дълъг, като му придава вид на добре окосмено куче.

Подкосъмът е мек и гъст, и достатъчно дълъг. При окраската са допустими всички цветове от черно до чисто бяло. Така може да се опише с две думи сибирското хъски, което ни насочва към марката най-копирани кожени якета в света Husky.





Защото са топли и адски удобни както за зимните градски условия, така и за спорт, защото са предпочитани от кралските особи и защото такава била породата куче, с което създателят на Husky полковник Steve Gulyas се разхождал в природата. Когато през 1965 той и съпругата му Edna изобретяват първите модели специално за студ, лов и риболов.





Целогодишния избор от Кралица Елизабет и цялото кралско семейство при езда, якето с кадифена яка от конски косъм, е един от отличителните знаци на Английския стил.

По-късно, марката обогатява колекцията си като към британско синьо и тъмно зеленото прибавя още много нови цветове. Така окраската вече наистина е от бяло до черно. Husky се произвежда и разпространява от Saverio Moschillo, който запазва успеха на марката по целия свят.

Husky стилът е градски и много секси. И определено топъл през ледените зимни дни.

Husky са в бутик KULT Look, ЦУМ, партер и на тел. 926 04 53

More from View Sofia

More All fashion