Следва

Багрите на Уорхол в света на Absolut

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс очакват първото си дете

Една от най-очарователните холивудски двойки е в очакване на първото си дете и това стана ясно тази сутрин от личния сайт на актрисата (Preserve)...

People of art преди 9 години

Куп поздравления за Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс валят от нашата редакция. Една от най-очарователните холивудски двойки е в очакване на първото си дете и това стана ясно тази сутрин от личния сайт на актрисата (Preserve).

Тя публикува дузина снимки на други бременни жени, като най-отдолу под тях, беше и кадъра, в който ясно се вижда, че и тя очаква дете. Моментът е запечатан лично от нейния брад Ерик Лайвли, и е красиво сбъдната мечта на самата Лайвли.



Само преди месеци тя сподели пред американското издание на Marrie Claire, че не може да чака повече за деца и е напълно готова за тази крачка в живота си. " Много успешни двойки в Холивуд работят упорито и дори посещават терапевтични курсове, за да се научат как да балансират енергията си между професионалния и личния си живот, но за мен и Райън връзката винаги е била най-важното нещо".


 

В началото на своята връзка двамата актьори пазеха общия си интимен живот в такава тайна, че цял Холивуд остана изненадан, когато се разбра, че са се оженили.

Райън, който е на 37 години и Блейк – 11 години по-малка от него, се сгодиха тайно през 2012-та, а през септември миналата година си казаха "Да!" на изключително скромна церемония. Това не е първият брак за Рейнолдс, който преди бе женен за Скарлет Йохансон. От своя страна 25-годишната Блейк за пръв път мина под венчило, въпреки че имаше сериозна връзка с партньора си от сериала "Клюкарката" Пен Бедглей, а и с Леонардо ди Каприо.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра