Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

Paris Fashion Week: Balmain Пролет/Лято 2015

Оливие Роустейнг без срам заля подиума и публиката с щедра винтидж енергия по време на пролетно-лятното ревю 2015 на Balmain. 

All fashion преди 9 години

Оливие Роустейнг без срам заля подиума и публиката с щедра винтидж енергия по време на пролетно-лятното ревю 2015 на Balmain.

Но, нека да признаем, без нея брандът не би бил това, което е - а именно съвършенство. Визиите, до една модерни, строги и с преливащ от увереност сексапил, смело се разходиха в Париж и то без ненужна романтика и момичешка наивност. Дълбоките деколтета, остро изрязаните силуети и безбройните мрежести елементи преминават основно през шифона и кожата, закачайки към себе си широки колани и геометрични принтове. Дръзките цветове като червено, бяло, черно, синьо и жълто се заиграват в мини, средни и макси дължини.

Усещаме полъха на 90-те във високите талии и деколтетата, а задължителните за пролетта 70-те отново са тук под формата на широките крачоли. Младият дизайнер отново ни припомня за любовното си разхищение по лукса, включвайки коктейлни визии към края на колекцията - а те са именно обемисти пера, прозиращи рокли с още по-дръзки кройки, малко блясък и ултра прилепнали по тялото материи.

More All fashion