Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Абсолютно изкуство

Абсолютно изкуство

Food преди 9 години

Заразяваща енергия, бунтарски дух и легендарна артистичност, изящно вплетени в една бутилка, не коя да е, а лимитираната катранена красавица на Absolut -Spirit of Warhol.

Тя вече си извоюва статута на произведение на изкуството, а ние копнеем да я притежаваме. Истината е, че това ще стане съвсем скоро, защото на 11 октомври поп-арт произведението превзема София, настанявайки се, като за начало, в подземния паркинг на Полиграфическия комбинат. Новата бутилка, създадена заедно с The Andy Warhol Foundation, ще отключи вратите на парти-арт вечерта на годината.

Събитието ще стартира с нощен базар, представящ водещи български дизайнерски брандове като 45 Street, GOLOKA, Jina Shoevska Accessories, Blok Shop, Stinky, СОФТ, 38, ШОНА, Гроздан Михайлов, Temper Boards, Шевица и други.

Партито е организирано съвместно с New Electronic Sessions, а анимациите и визуалната част са поверени на пловдивския колектив Мелформатор. За музиката ще се погрижат Vajarov & Paci Pac Pac.

Заедно с представянето на бутилката на специалното парти The Spirit of Warhol започва и най-големият дигитален арт обмен в света, а именно Andy Warhol Art Exchange

Дигиталната платформа дава възможност на участници от целия свят да покажат креативния си потенциал и да спечелят творба на артист от друга точка на света. В oбмена участват много известни артисти от различни държави и континенти, а в края на годината един от всички участници в Art Exchange ще стане собственик на истинско оригинално произведение на самия баща на попарта Анди Уорхол.

Следете постоянно. Това е. Попарт за всички!
 

 

 

More Food