Следва

Есенната кампания на чантите Dior

Петте неща, които харесахме в МЪЖКАТА мода през изминалата седмица

Ако познавате Scotch & Soda със сигурност сте оценили тяхната свежа европейска естетика от...

All fashion преди 9 години

Калифорнийска скейт утопия от Франческо Рагаци

Фотографът и креативен директор на модния бранд Moncler, Франческо Рагаци, ни праща далече, далече отвъд океана, директно под слънчевите калифорнийски лъчи с новия си фотографски албум Palm Angels, гмуркайки ни в дълбоките, урбанистични води на скейт културата. Книгата приютява 100 фотоса, документиращи не само динамиката и лицата, но и всяка една слънчева емоция, която ги заобикаля."Това беше картината в съзнанието ми: руси коси, реещи се във въздуха, лъчове светлина, огряващи телата, които побеждават гравитацията.За някои религии, това би било олицетворението на Ангелите", споделя Рагаци и кани Фарел Уилямс, лице на Moncler, а също и култов бораз на стрийт културата, да напише встъпителните думи на изданието, публикувано от Rizzoli.

От Vogue Hommes пък подбират 23 кадъра, с които да ни омотаят във вълшебната слънчева приказка, и успяват!

Виж галерията горе.

Ermengildo Zegna директно от бъдещето






Ermengildo Zegna стана първият бранд за мъжка мода, който превзе всички външни витрини на луксозния лондонски магазин Harrods. От днес луксозният италиански лейбъл е видим на всяко от 23-те гледащи към улицата пространства на мултибранда. Проектът включва астрономически филм създаден в колаборация с директора на дизайна Стефано Пилати, с кадри от есенно-зимното ревю на Zegna, както и инсталация от огледала, звуци от космоса, както и статични и движещи се манекени.

Допълнителен интеркативен прозорец приютява първата витрина контролирана от купувачи. 360 градусов поглед към кутюрната Double-Monk обувка на Ermengildo Zegna може да се завърти само със жестове и движения на тялото.

Фантастичният проект може да бъде разгледан до 19ти октомври.

Виж още тук >>>

Брад Пит на ноемврийската корица на GQ





Момчето, което ни гледа от корицата е на 51 години и заедно със съпругата си представлява един от символите на симбиозата между масова култура, в случая кино, и медии. Неговият образ се е превърнал в култов, а фенките му наброяват милиони. Брад Пит става все по-чаровен с годините, прическата му в този образ вече е есенен must-have за мъжкия стайлинг, а ние се радваме, че го виждаме без Анджелина, в самостоятелната си харизма и неувяхващ хлапашки чар.

Scotch & Soda представят Atelier Scotch









Ако познавате Scotch & Soda със сигурност сте оценили тяхната свежа европейска естетика от базисни облекла с характерени закачливи елементи. Радостната новина за всички фенове, сред които сме и ние е, че любимият ни амстердамски бранд стартира линия, представяща тяхната визия за съвременните кройки, наречена естествено Atelier Scotch. Образът на мъжа, за когото е предназначена колекцията е съвсем ясен – той има класа, обича да пътува и отдава голямо значение на качеството на дрехите си.

Вниманието към детайла прави колекцията наистина специална и й носи точки преднина сред множеството конкуренти. Платовете и принтовете са разработени ексклузивно и създават необичаен микс от качествени характеристики като микро и oversized квадратчета във вълнената структура. Ризите са изплакнати и изгладени на пара, за да създадат по-меко усещане и обем, като същевременно запазят елегантното си излъчване. Есенните материи са кашмир, мерино и фина вълна.

Крайният резултат е колекция, която съчетава базисни елементи и изключения от нормата – двуредните сака от вълна и мохер стоят фантастично в сет със слим панталони, например. Smart и изкусно ушита, без да изглежда нито за минута претенциозна - със сигурност задължителна за всеки, който се стреми да изглежда винаги добре, без да усилието, да се е отпечатало на аутфита му.

Колекцията Сафари на Nike Blazer







Екзотична нова визия придобиха високите до глезена Nike Blazer.
Моделът Mid Premium Vintage Blazer навява асоциации с топли места и вълнуващи приключения в джунглата. Анималистични принтове, ефекти на кожа и tribal цветове се преплитат в колекцията, за да ни отведат към диви и непознати места. Вълнуващият дизайн има за цел да ни отведе навътре в джунглата, запазвайки класическите за модела уголемено лого, вулканизирана подметка и контрастни шевове и връзки. Град и джунгла се срещат в новите модели, а ние си отбелязваме 11 октомври в календара, за да бъдем сред първите притежатели на чифт от култовите Nike Blazer, когато се появят на пазара.











More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.