Следва

Дневниците на редакцията: Коко Роша е бременна; Гага с тайна сватба; Разпродадоха Лагерфелд и още...

Paris Fashion Week: Nina Ricci Пролет/Лято 2015

Креативният директор на Nina Ricci Питър Колинг представи колекцията за пролет-лято 2015 на бранда със...

All fashion преди 9 години

Креативният директор на Nina Ricci Питър Колинг представи колекцията за пролет-лято 2015 на бранда със здраво стъпила на земята реалност и чисто нова амбиция. Визиите, изобилстващи от плетива, кожа и коприна се завъртат основно около работата с материите, чувствеността и детайла, а не около романтиката в излишък, както сме свикнали. Кройките са изчистени, на места клонящи към деловата строгост, но компенсиращи със свежи принтове и малко дантела.

Красотата на елегантните pencil поли и пристегнатите в талията якета се подчертава от карамеленото, тюркоазено, слънчево жълто, червено и фукция. Свежа, силно модерна, лесна за носене и все пак вярна на историята си, колекцията закипява от обаяние към края си с тежките рокли, носещи в себе си женствеността, романтиката и страстта, обсипани по френски с дантела, воали и блясък.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.