Следва

Дневниците на редакцията: Коко Роша е бременна; Гага с тайна сватба; Разпродадоха Лагерфелд и още...

Paris Fashion Week: Nina Ricci Пролет/Лято 2015

Креативният директор на Nina Ricci Питър Колинг представи колекцията за пролет-лято 2015 на бранда със...

All fashion преди 9 години

Креативният директор на Nina Ricci Питър Колинг представи колекцията за пролет-лято 2015 на бранда със здраво стъпила на земята реалност и чисто нова амбиция. Визиите, изобилстващи от плетива, кожа и коприна се завъртат основно около работата с материите, чувствеността и детайла, а не около романтиката в излишък, както сме свикнали. Кройките са изчистени, на места клонящи към деловата строгост, но компенсиращи със свежи принтове и малко дантела.

Красотата на елегантните pencil поли и пристегнатите в талията якета се подчертава от карамеленото, тюркоазено, слънчево жълто, червено и фукция. Свежа, силно модерна, лесна за носене и все пак вярна на историята си, колекцията закипява от обаяние към края си с тежките рокли, носещи в себе си женствеността, романтиката и страстта, обсипани по френски с дантела, воали и блясък.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.