Следва

Детска София: Шоу кухня за деца "Вкусно с Ола"

Спечели изкусителния CK one RED EDITION

Изкусителният CK one RED EDITION може да бъде лично твой. Виж как...

All About Life преди 9 години

Нагорещеното напрежение се разгръща

Изпълва със съблазън

Подтиска желанията

Представяме ти CK one RED EDITION.

Въздействащ, провокиращ, изкусителен, пристрастяващо плодово флорален ck one RED EDITION за жени предлага нова идея за свежест: изключително енергизиращ, дори дързък и страстен.

Още с първото вдишване на аромата, подчертаната енергична свежест от сочна диня и листа от виолетка се смесват в експлозия от сукулентни плодове за меланж от греховно опознаване. Нотките са женствени и привлекателни, съчетание от нежна бяла амбра, чувствено пачули и проникновен мускус. За да сътвори жизнерадостен прилив от неудържим магнетизъм и съблазън.

Цяло едно чудо, аромат, който влудява, който няма търпение да стане част от градските ти лудории. Аромат, който пристрастява, аромат, който може да бъде твой, ако участваш в играта ни тази седмица!



По повод 20 години от създаването на CK One, който е унисекс аромат и продължава да е все така харесван и под чието име излизат добре познатите Obsession (1985), Eternity (1988), CK One (1994), Euphoria (2004) и тазгодишното ново начало - Reveal (2014), Еверет София правят комплимент към един от нашите читатели. Той е под формата на дамски аромат от марката Calvin Klein - EDT CK One Red 100ml , който е последният лансиран аромат от линията CK One (май 2014), а условието, което трябва да изпълни всеки желаещ да бъде предизвикан от плодово флоралния аромат е повече от лесно

В коментарната форма, всеки желаеш да бъде енергизиран трябва да отговори на въпроса: Как трябва да ухае един унисекс аромат като CK One?

След отговора си, участникът трябва да напише реалното си име и, разбира се, да стиска палци за късмет. 

Срокът:
Седем дни, от днес, 07 октомври, до вторник, 14 октомври, включително!

Успех!


ViewSofia си запазва правото да променя, добавя или заличава част от предварително обявените условия и срокове в игрите.

Всеки имейл, изпратен на електронния адрес [email protected], както и регистрирал се в коментарната форма за участие в текущи или вече изтекли игри, се добавя автоматично към мейлинг лист, чрез който ViewSofia може да ви информира за ексклузивни новини и промоции.

More All About Life