Следва

Кандис Суанепул или перфектното тяло на Victoria's Secret

Дневниците на редакцията: Коко Роша е бременна; Гага с тайна сватба; Разпродадоха Лагерфелд и още...

Топ моделът и съпругът й от 4 години, артистът Джеймс Конран, очакват първото си дете и ни го съобщават по много закачлив начин...

All fashion преди 9 години

Коко Роша очаква първото си дете

Топ моделът и съпругът й от 4 години, артистът Джеймс Конран, очакват първото си дете и ни го съобщават по много закачлив начин. А именно - чрез кратко филмче, циркулиращо в социалната мрежа Instagram, в което камерата обикаля подсказващо нарасналото коремче на Роша под звуците на детска приспивна песничка. Клипчето е допълнено с кратко послание от страна на модела, което гласи: "Джеймс Едуард Конран и аз сме щастливи да съобщим, че след 4 години брак ще разширим семейството си и очакваме първото си детенце през пролетта на 2015 година! - Джеймс и Коко".

Честито на очарователните бъдещи родители, а на топ модела пожелаваме успешно членуване в клуба на бременните, в който в следващите месеци ще прави компания на Блейк Лайвли, Кейт Мидълтън, фешън гуруто Мирослава Дума и още много други щастливи бъдещи майки.



Тайната сватба на Гага



Напоследък изглежда, че зад всяка бляскава Холивудска сватба (като тази на Клуни) успява да остане незабелязана поне още една останала в сянка. Наскоро дочухме, че Мери-Кейт Олсън и Оливие Саркози може би са си казали тайно „да”, а сега слуховете продължават да изникват, този път за друга звездна двойка, а именно за Лейди Гага и нейния, доста нормален, приятел, Тейлът Кини.



И от къде тръгнаха слуховете? Не от някой друг, а от колегата на Кини от "Пожарникарите от Чикаго" – София Буш.

Звездата пусна в Instagram тази снимка.



На кадъра ясно си личи пръстенът на безименния пръст на актьора, който веднага бихме причислили като част от сценичния костюм, ако актрисата не беше написала следното съобщение: 

I'm REALLY excited to be on @nbcchicagofire tonight! Just about as excited as I was to see my buddy #TaylorKinney at our press day yesterday. Bear hugs are the best hugs. #ChicagoFire #ChicagoPD #ThatsHisPersonalRing #NotForTheShow #EveryoneCalmDown #LindsayAndSeverideArentMarried

Хаш-таг превод – персонажът на Буш, Детектив Линдзи и персонажът на Киний, детектив Северидж, имат романтична връзка в "Пожарникарите от Чикаго".
Но, София казва, че пръстенът, който е на ръката на Тейлър е личен и няма нищо общо с епизода. Хммм, интересно...

И връщайки се назад към лятото, чудесно си спомняме и момента, в който Лейди Гага беше забелязана на пазар за драматични бели рокли, с което даде повод за доста слухове. Но нищо не e потвърдено все още и нищо друго не ни остава освен да продължим да се оглеждаме за пръстен и на нейната ръка.

Разпродадоха Карл Лагерфелд



Обявяваме тази есен за сезонът на Барби – кукленската миниверсия на Карл Лагерфелд излезе в продажба Net-a-Porter и изчезна за броени минути. 999 броя от куклата, пуснати за продажба в целия свят на "скромната" цена $200 са разпродадени – явно комбинацията между ключовите думи „Karl Lagerfeld" и "Limited Edition" гарантират култов must-have статус на сувенира сред модните фенове.



Благодарение на прекупвачите, Барби Карлетки могат да се намерят в ebay, но разбира се на малко по-висока цена. Всички желаещи да притежават кукла, с която никога няма да играят, трябва да отделят между $900 и $3,500 от фешън бюджета си. Алтернативно, ако паднете в неравностойната битка на залози, може да се утешите с колекцията Барби на Jeremy Scott за Moschino. А и Шупет колекцията на Лагерфелд тръгва по магазините този месец.





Хайди Клум пред руския Vogue: Не обичам да оставам сама!





Германският супермодел ще ни гледа през октомври от страниците на руския Vogue, на чиято корица иначе е топмоделът Карли Клос. 41-годишната красавица застава пред обектива на Франческо Карозини облечена в подбрани произведения от новите колекции на марките Miu Miu, Prada, Versace, Saint Laurent, Chanel, Wolford, Roberto Cavalli и др. и изглежда наистина зашеметяващо в ролята на секс символ и майка на четири деца.

В интервюто за броя тя споделя, че отново е влюбена, както и че не обича да остава без мъж в живота си. Всички си спомняме бурните й романси с Флавио Бриаторе, Сийл и бодигарда ѝ Мартин Кристен, а от почти една година всички златотърсачки и завиждат за 13-години по-младия й приятел Вито Шнабел (бивше гадже на Деми Мур).

Освен всичко това, последните слухове около Клум са, че смята да купи пентхауса на Джон Бон Джоуви в Ню Йорк, който е на стойност 30 милиона щатски долара, за да заживее щастливо с поредния рицар на сърцето й, но едва ли трябва да я мислим, имайки предвид възнаграждението, което получава за всички реалити формати, на които е продуцент.

 

More from View Sofia

More All fashion