Следва

Центърът за култура и дебат "Червената къща" представя проекта "Американски бар"

Амал Аламудин с роля в Семейство Симпсън

Култовият американски анимационен сериал удостои с роля госпожа Клуни и я показа с точно същите одежди, с които тя счупи ерегнското ренюме на така скъпия ни Джордж.

People of art преди 9 години

За седмица Амал се прочу толкова много, че щеше да е изненада, ако не я видим в епизод от Семейство Симпсън. Култовият американски анимационен сериал удостои с роля госпожа Клуни и я показа с точно същите одежди, с които тя счупи ерегнското ренюме на така скъпия ни Джордж.



Италианският илюстратор Алесандро Поломбо явно е бил вдъхновен от визиите на Аламудин, защото за целите на анимацията копира всички тоалети, с които тя се появи преди, на и по време на Големия ден, вписвайки ги безпроблемно в Спрингфилд реалността.



Разбира се, това е просто поредният път, в който световна знаменитост става част от веселото семейство. През годините в епизодите сме видели Елизабет Тейлър, Майкъл Джексън, бившият министър-председател на Англия Тони Блеър, Лейди Гага, Кейт Мидълтън, Джъстин Бийбър и много други.

Анимацията „Семейство Симпсън" се излъчва вече 24 години в повече от 100 страни. Първият епизод е показан през 1987 година. Екипът на успешната продукция печели много отличия, между които 27 награди „Еми". Преди 12 години героите от сериала получават собствена звезда на Алеята на славата.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра