Следва

Спаначен киш

Детска София: Шоу кухня за деца "Вкусно с Ола"

Здравословното хранене е мисия възможна! Зарадвайте Вашите малчугани с незабравимо преживяване, като посетите заедно с тях: Шоу кухня за деца „Вкусно с Ола“...

All About Life преди 9 години

Здравословното хранене е мисия възможна! Зарадвайте Вашите малчугани с незабравимо преживяване, като посетите заедно с тях Шоу кухня за деца „Вкусно с Ола“. Това е поредица от образователни събития, реализирани от верига заведения Ola Taste of MED и насочени към най-малките. По забавен и интересен начин децата участват в приготвянето на ястията, сами си режат зеленчуците, след това опитват и от „произведенията“ си, убеждавайки се, че здравословните ястия могат да бъдат и вкусни.

Питателното и балансирано меню е съществено за здравето, без значение от възрастта. Ограничаването от любимите храни при малките не е лесно, пък и не е съвсем наложително. По-важно е децата да се научат да преценяват сами кое е добро за тях, да са запознати с качеството на храната и да могат да балансират между т.нар. fast food и питателната храна.

Затова екипът на Сити ентър София съвместно с Ola Taste of MED са подготвили кулинарно шоу за деца, в което главният готвач на Ola - Иванка Георгиева ще предложи съвети и хитрини за вкусни ястия. Тя е специалист в готвенето с деца и ще покаже на малките, как да сътворят, сами нещичко за хапване - бързо и вкусно, но най-вече здравословно. Малчуганите ще бъдат изненадани с много вкусотии и награди, а за тяхното настроение ще се погрижи неповторимия аниматор Чочо.

Събитието започва в 15:00 часа, на 11.10.2014 г. в Сити Център София, етаж 2 в зоната за хранене пред щанда на Ola Taste of MED . Достъпът е безплатен, а ако искате вашето хлапе, да се включи в готварската магия, е нужно само да го регистрирате в интернет на адрес www.ola-bg.com или на Facebook страницата на мола.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.