Следва

Четири нюанса червено от L'Oréal Paris

Новата противостарееща линия MAGNIFICENCE на LIERAC е тук

Новата противостарееща линия MAGNIFICENCE на LIERAC е тук и изпълнява всичко, което...

Hair преди 9 години

Новата противостарееща линия MAGNIFICENCE на LIERAC е тук и изпълнява всичко, което обещава! Революционните открития на френските лаборатории бяха представени от Селекта Интернационал, официален вносител на LIERAC за България на симпатично събитие с много, много гости. И ние бяхме там, силно заинтригувани от продукта – та коя от нас не иска да получава комплименти за блестящта, млада кожа, особено след като отпразнува 35-тия си рожден ден и реши повече да не отброява годините. Елитната френска козметика на LIERAC винаги е била наш съюзник в подържане на красотата и сега иновацията МAGNIFICENCE обещава чудесата да продължат.

Линията МAGNIFICENCE включва четири продукта – интензивен ревитализиращ серум, околоочен контур, крем за суха кожа и гел-крем за нормална и комбинирана кожа – всички те са шампиони по ограничаване причината за стареенето. Тя пък, както разбрахме, се дължи на процеса на изменение на протеините, които с възрастта се преобразуват в мрежичка от фини бръчки, кожа без тонус и загуба на блясък върху лицата ни.

Ние тествахме прилежно всеки от тях и можем да потвърдим – ефектът е видим и осезаем!



Кремовете от серията МAGNIFICENCE имат страхотното преимущество, че могат да се използват както сутрин, така и вечер – един продукт по всяко време. Така правим и ние, стриктно, всеки ден. И с голямо удоволствие – упойващият аромат на МAGNIFICENCE няма аналог на пазара, абсолютно пристрастяващ и с висока класа. Впечатлиха ни кутийките със съвършен дизайн в малинов цвят, иновативният дозатор-четчица, с който се нанася околоочният контур и червеният цвят на интензивния ревитализиращ серум, дължащ се на екстракта от хибискус в състава му. Всички те съдържат уникалната съставка D-Glyox комплекс, регистриран патент на лабораториите Lierac, който залага на мощна комбинация от цвят на нар, копринено дърво и липозомен пептид. Комплексът е абсолютна магическа пръчица в ограничаване основната причина за стареенето на кожата, това към което всички се стремим.



След почти двуседмична употреба потвърждаваме – гел-кремът е невероятно лек, топящ се в кожата, матира дълготрайно, без да „запечатва” лицето, благодарение на фина оризова пудра, а кожата е видимо по-жизнена, събудена сякаш отвътре. Идеален е и под грим.



Кадифеният крем MAGNIFICENCE използваме сутрин и вечер, а кожата изглежда сякаш получила дневната си доза еликсир на младостта – с нежно розов, жизнен цвят, с по-малко бръчици, стегната и блестяща.
Ревитализиращият серум с червен цвят и лека, бързо попиваща текстура е абсолютен must-have – мигновено оживява лицето, умората изчезва, а бръчиците са видимо по-малко.



Околоочният контур MAGNIFICENCE нанасяме с фина четчица, за повече прецизност и икономичност на продукта, и преобразяването е налице – погледът светва и очите отново говорят. Кремообразната му текстура с висока концентрация на D-Glyox и светло-отразяващи микро-перли се справят перфектно със задачата да бъдем красиви.

Обещанието на LIERAC MAGNIFICENCE е спазено, а инвестицията - напълно оправдана. Препоръчваме!

More from View Sofia

More Hair