Следва

Chanel с три обновени аромата от Les Exlusifs de Chanel

Четири нюанса червено от L'Oréal Paris

Четири нови нюанса червено от колекцията Pure Reds на L'Oréal са посветени на Наташа Поли, Джулиан Мур, Дутцен Крус и Дженифър Лопез и съвсем скоро ще се появят на пазара...

Hair преди 9 години

Четири нови нюанса червено от колекцията Pure Reds на L'Oréal са посветени на Наташа Поли, Джулиан Мур, Дутцен Крус и Дженифър Лопез и съвсем скоро ще се появят на пазара.

С личен пример L'Oréal Paris доказва, че червеното червило отива на всяка жена – важното е да намери правилния оттенък.

Гримьорите на марката създадоха колекция матови червила Pure Reds, която се състои от алени оттенъци, разработени за дами с абсолютно различен цветотип. Оттенъците от палитрата Pure Reds по уникален начин подчертават индивидуалната външност на всяка жена, която ги носи. Колористът на бранда Ева Йеан се вдъхновява от музите на L'Oréal, напълно различни една от друга, но безусловно прекрасни.



Колекцията се обновява постепенно и след средата на ноември, момичетата с цветотип подобен на Наташа Поли, Джулиан Мур, Дутцен Крус и Дженифър Лопез ще бъдат зарадвани с подходящи специално за тях цветове. Новите четири червила с кадифено матова структура имат задачата да подчертаят светло-маслиновата кожа („Огнено червен” за Дутцен Крус), да направят по-ярка кожата със светъл тон („Култово червен” за Наташа Поли), да подчертаят сиянието на смуглата кожа („Рубинено червен” за Дженифър Лопез”) и да предадат свежест на кожата с цвят на слонова кост („Амарантово червен” за Джулиан Мур).


Джулиан Мур и Наташа Поли

Опирайки се на световните тенденции в макиажа, международният висажист на L'Oréal Paris Карим Рахман препоръчва червилото да се нанася с връхчетата на пръстите от центъра към края на устните, за да се постигне така тренди ефектът на размитост. Всяко матово червило е придружено от лак за нокти в абсолютно идентичен тон, а ние с нетърпение очакваме излизането им на пазара.

More Hair