Следва

Новата колекция бижута на Луси Фолк

Хайди Клум пред руския Vogue: Не обичам да оставам сама!

Германският супермодел ще ни гледа през октомври от страниците на руския Vogue, на чиято корица...

преди 9 години

Германският супермодел ще ни гледа през октомври от страниците на руския Vogue, на чиято корица иначе е топмоделът Карли Клос. 41-годишната красавица застава пред обектива на Франческо Карозини облечена в подбрани произведения от новите колекции на марките Miu Miu, Prada, Versace, Saint Laurent, Chanel, Wolford, Roberto Cavalli и др. и изглежда наистина зашеметяващо в ролята на секс символ и майка на четири деца.

В интервюто за броя тя споделя, че отново е влюбена, както и че не обича да остава без мъж в живота си. Всички си спомняме бурните й романси с Флавио Бриаторе, Сийл и бодигарда ѝ Мартин Кристен, а от почти една година всички златотърсачки и завиждат за 13-години по-младия й приятел Вито Шнабел (бивше гадже на Деми Мур).

Освен всичко това, последните слухове около Клум са, че смята да купи пентхауса на Джон Бон Джоуви в Ню Йорк, който е на стойност 30 милиона щатски долара, за да заживее щастливо с поредния рицар на сърцето й, но едва ли трябва да я мислим, имайки предвид възнаграждението, което получава за всички реалити формати, на които е продуцент.









Виж още: Дневниците на редакцията: Коко Роша е бременна; Гага с тайна сватба; Разпродадоха Лагерфелд и още...

More from View Sofia

More