Следва

Б като Библия, Б като Блог

Paris Fashion Week: Saint Laurent Пролет/Лято 2015

Лятото, изпълнено с любов, мечти и бохемски забавления, наричано още 70-те години на миналия век, отново е тук...

All fashion преди 9 години

Лятото, изпълнено с любов, мечти и бохемски забавления, наричано още 70-те години на миналия век, отново е тук. Чувствено кадифе, must have тюрбани и убийствено високи сандали, а начело - самият Еди Слиман в колекцията пролет-лято 2015 на Saint Laurent.

Визиите, пренаситени със сексапил, дързост и още нещо са накратко наречени непредвидими. Освен кожата, присъстваща в ултра късите шорти, дълги клинове, та чак до гащеризоните, наблюдаваме и други обсебващи елементи, като прекалено щедри деколтета и безразсъдни минита. Световъртежът от принтове, капси и свръх грубовати колани, успешно оформя тази форма на съблазън, обгръщаща 70-те.

Друг елемент, повече от силно застъпен в колекцията на бившия креативен директор на Dior Homme е златото. Акценти в пайети и бродерии са ярко застъпени, за да покажат за пореден път майсторството на ръчната изработка, изградило името на френската модна къща.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 15 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.