Следва

Braun Face 2 в 1 - награда за лицето

Б като Библия, Б като Блог

А някъде във Филаделфия е още лято. И роклите се развяват на воля. И косите са целунати от слънцето. И ни звучи...

All fashion преди 9 години

Градски създания

Как да носим бойфренд джинсите е щекотлива тема с много неизвестни, но въпреки това дори и не пристъпваме в есента без да сме си купили поне чифт. След което просто излизаме от тесните универсални панталонки, скачаме в чифт високи черни обувки и небрежно слагаме раиран топ, за да ни се получи идеално. Оставяме се в сигурни ръце с подобен аутфит и знаем, че винаги ще изглеждаме добре в него. Или поне, докато падне пухкав сняг. Но тогава ще му мислим.











sincerelyjules.com

Някъде из Филаделфия















А някъде във Филаделфия е още лято. И роклите се развяват на воля. И косите са целунати от слънцето. И ни звучи почти като Тоскана, само че вместо розе в чашите има бира. Улиците са стари и калдъръмени, а топлият полъх долитащ оттам изкушава и ни размечтава, и за момент забравяме падащите листа от дърветата.

eatsleepwear.com

Минимализъм между кориците на книга

















Да посетиш дома на един писател е ужасно вълнуващо. Там се крият всички недописани страници. Там са всички идеи невидяли бял свят и все още чакащи поява. А когато гледката между тях е една минималистична вселена, фантазията започва сама да пише истории. Както се случи, когато надникнахме в дома на Аника Вон Холт. Много популярна датска новелистка.

fashionsquad.com

Куклен свят









Панделки, финтифлюшки и воали... Една истинска жена винаги пази детето в себе си живо. И няма нищо лошо в това, да го пуска на свобода от време на време, когато знае как да го направи стилно.  Ето и доказателството...

atlantic-pacific.blogspot.com

На разходка из Севиля































Никое време на годината не е неподходящо за една седмица в Испания. Да се откъснеш за малко от дъждовната есен и да се озовеш на това място е заслужена следваканционна награда. Трябва ти само билет, куфар и желание да отпътуваш към Рая.

honestlywtf.com

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.