Дженифър Лоурънс пред Vanity Fair: Бях сексуално експлоатирана!

Дженифър Лоурънс проговаря за първи път след скандала с откраднатите голи снимки. Звездата е на корицата на ноемврийския брой на Vanity Fair и пред тях за първи разкрива позицията си за случилото се...

Дженифър Лоурънс проговаря за първи път след скандала с откраднатите голи снимки. Звездата е на корицата на ноемврийския брой на Vanity Fair и пред тях за първи разкрива позицията си за случилото се.

В интервюто Дженифър признава, че когато снимките са излезли дори е обмисляла да пусне изявление, в което да се извини, докато не осъзнава че: „Няма за какво да се извинявам. Бях в страхотна, здрава връзка за четири години. В момента бяхме на голямо разстояние един от друг и или приятелят ти ще гледа порно, или ще гледа теб”, казва звездата и допълва: „Когато снимките излязоха бях уплашена, не знаех как ще повлияе това на моята кариера. Само защото съм публична личност, само защото съм актриса не означава, че съм искала това. Това е моето тяло и изборът трябва да бъде мой, а фактът, че това не беше мой избор е абсолютно отвратителен. Дори не мога да повярвам, че живеем в такъв свят.”

 

След случилото се Лоуренс се занимава с проверка на легитимността на сайтове като Reddit и подобни, които допускат качването на такива снимки. Носителката на Оскар настоява законът да бъде променен. „Това не е скандал. Това е сексуално престъпление. Това е сексуално нарушение. Законът трябва да бъде променен и ние трябва да се променим. Тези сайтове са отговорни за това, само защото някой може да бъде сексуално експлоатиран не означава че първата мисъл, която минава през главите на такива хора трябва да бъде – как да изкарат пари от това. Не го разбирам. Не мога да си представя да бъда до такава степен лишена от човечност. Да бъда толкова лекомислена и невнимателна.”

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.