Следва

Пет съвета за начинаещи дизайнери от Лулу Кенеди

6-те най-емблематични момента от Месеца на модата

След четири седмици, четири града и толкова много деним, месецът на модата завърши...

All fashion преди 9 години

След четири седмици, четири града и толкова много деним, месецът на модата завърши. От масираното присъствие на Кендал Дженър до завръщането на Джема Уард – ето най-добрите моменти от пролетните ревюта.

Най-добър финален момент - Chanel 

Chanel прие феминизма за свое знаме по време на шоуто пролет-лято 2015. И докато то провокира разгорещени спорове дали подобен проблем е уместна тема за модно шоу, то със сигурност се превърна в едно от най-запомнящите се закривания на ревю в последните години. Моделите, сред които Кара Делевин и Жизел Бюндхен, държат високоговорители в ръце и постери със слогани вариращи от откровени призиви до по-забавни послания. 

Най-добър "WoW" момент – Джема Уард за Prada

След шест годишно прекъсване, кой би предположил, че появата й в ревюто на Prada отново ще накара хората да полудеят по нея. Уард се разходи по подиума и целият моден свят отново говори за нея. Определено има защо.



Истинският супермодел – Наоми Кембъл

Супермоделът Наоми Камбъл дефилира за Diane Von Furstenberg на шоуто й в Ню Йорк, а после ни изненада отново появявайки се в ревюто на Emilio Pucci за пролет 2015 по време на модната седмица в Милано. И трябва да признаем – Наоми изглеждаше зашеметяващо както винаги. 



Най-силно присъствие в медиите – Кендал Дженър

Кендал Дженър убедително затвърди позицията си на модел, появявайки се в няколко престижни ревюта този сезон, включително Chanel, Marc Jacobs и Givenchy. Може и да получи безброй подигравки и споровете дали би получила тази работа, ако не беше известната й фамилия да се вихрят с пълна сила, но Дженър е тук, и то за дълго. 



Най-тихото завръщане – Дафне Гроневелд 

Датският модел Дафне Гроневалд изкара миналия сезон есен/зима 2014 извън котешката пътечка, но е тук за пролетните колекции, готова да си отмъсти. Участвайки в ревюта на Chanel, Gucci и Marc Jacobs, изглежда Дафне се завърна с пълна сила, а след последните й кампании за Dior, Roberto Cavalli и Givenchy сме сигурни, че ще видим още много от този модел.



Най-добър подбор на манекени – Balmain

Balmain не само имаше най-разнообразният каст този сезон, но и най-звездния. От Джордан Дън до Карли Клос, от Лиу Уен до Роузи Хънтингтън-Уайтли – най-готината селекция от красиви момичета. 

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.