Следва

Paris Fashion Week: Lanvin Пролет/Лято 2015

Днес си купихме: Вълшебни обувки и вълнен панталон Saint Laurent

В рубриката ни за удивителни шопинг находки, в която избираме три, пет или повече неща, които...

Shopping преди 9 години

В рубриката ни за удивителни шопинг находки, в която избираме три, пет или повече неща, които обикновено се намират само на един клик разстояние, но не толкова лесно се откриват във вселената от онлайн магазини, днес, представяме редакторския избор, с който смело крачим в есента...

ДИАНА




Колкото и да харесвам ботите с висок ток и изящен силует, софийските улици предполагат всекидневно изпитание за ловкостта и бързината на крачетата ми. Всяка дама знае, че ако иска да запази елегантен образ, трябва да се носи поне педя над тротоарите или... да бъде носена на ръце. Но има дни, в които искам да бъда по-бърза, независима и да не мисля за всяка плочка под краката си. Затова към колекцията си от обувки прибавям тези спортни хубавици – аеродинамична форма, неопреново чорапче, намигване към последните модни тенденции и висока, мека подметка с anti-shoсk камера – надежден фешън съмишленик в градски условия с повишена трудност.

ПОЛА



Колкото и да не ни се иска, времето на вълнените одежди дойде и връщане назад няма.
И, за да го приемем по най-спокойния и възможно най-приятен начин, е необходимо да се поглезим с нещо стимулиращо, с което да се гмурнем в студения сезон с усмивка. Моята есен ще мине под знака на този изкусително катранен и изящно разкроен винтидж панталон с етикет YSL, прекалено красив, за да мога да му устоя.

Ще го комбинирам с бяла риза, оксфордки с момчешко звучене и чорапки с афинитет към декорациите или пък с равни платформи за по-закачлива визия. Едно е сигурно, няма да го сваля цяяяяла есен!

МИРЕЛА


 

Влюбена съм в тези страхотни обувки от Diane von Furstenberg! Красиви и елегантни боти без пръсти, изработени от прозрачна материя, която се допълва от апликации на велурени сърца в черно и червено. Купувам си ги от ТУК и докато ги разхождам гордо, в съзнанието ми изниква Алиса в Страната на чудесата и настроението ми незабавно става една идея по-игриво.

 

More from View Sofia

More Shopping