Следва

Детска София: Истинско музикално приключение с новия спектакъл "Приказки с оркестър"

Любен Кънев представя: Stop - първият български мултимедиен спектакъл

Един човек, една сцена, един екран. Станете свидетели на първия по рода си мултимедиен, кино-театрален спектакъл...

Events преди 9 години

Един човек, една сцена, един екран. Актьорът Любен Кънев представя нещо изключително иновативния и интересен, спектакъл “STOP”.

Популярният на широката публика като инспектор Тодоров от ГДБОП в култовия сериал "Под прикритие" актьор, е написал текста на STOP преди две години. Сега е решил да го покаже на света, като зрителите ще могат да се докоснат до неговото живо изпълнение и едновременно с това да го гледат на големият екран.

STOP e смешна и ужасна изповед на един герой на нашето време. Той е изпълнителен директор на банка. Безчувствен хищник и пелтек, който проявява съвест. Калкулатор, хамелеон и робот, който със закъснение копнее за любов, прошка и правда. Човек, който не се е вслушал в истината, когато е трябвало. Какви могат да са последствията от удовлетворяването на едно просто желание – човек да е способен да говори спокойно и свободно с хората? Що за човек е изпълнителен директор на банка в България? Какво е ежедневието му? Бил ли е дете, запазил ли е нещо детско в себе си? Има ли скрупули? А съвест? Гледа ли театър? Може ли да се влюби? Желае ли изкупление? STOP поставя и отговаря на много въпроси за същността на това да си човек в съвременна България.
STOP е представление за непостижимото наваксване, което човек предприема въпреки всичко.

Спектакъла ще се играе в Cinema City / Paradise Center, а блиети може да закупите от касите на киното на цена 15 лева. Премиерна дата 7 ноември 2014. Следващи представления 20.11.2014 и 04.12.2014.

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?