Следва

Метрополитън опера представя на живо от Ню Йорк операта "Макбет"

О боже, какъв мъж: Робърт Дауни Джуниър за Esquire (снимки)

Главен герой на английското списание Esquire през ноември ще е Робърт Дауни Джуниър, а резултатът...

People of art преди 9 години

Главен герой на английското списание Esquire през ноември ще е Робърт Дауни Джуниър, а резултатът, заявен от издателите в няколко кадъра, обещава да е фантастичен. Секси, готино отнесен и безобразно талантлив, актьорът подхожда към снимките с доволно чувство за хумор, и финално от това следват сладки кадри, в които ти се иска да влезеш и да изхрускаш тази сладка бисквитка.

Следва да се отбележи, че за 49-те си години, Робърт Дауни изглежда просто съвършено, и костюмите му стоят безупречно. Актьорът позира на фона на чистото небе, заемайки най-симпатично криви пози пред камерата.

Дауни Джуниър не може и да говори сериозно за себе си. За своите "Правила в живота", той споделя: "Аз съм просто нюйоркски нехранимайко, случайно оказал се в Лос Анджелис, престорил са на актьор и му повярвали. Всичко е супер просто: израснал съм на улицата, и затова кино бизнесът за мен е като цигански рай, обитаван от глупаци, които ще ти повярват, каквото и да им кажеш!"

Актьорът разказва и за баща си, Робърт Дауни старши, който от ранното му детство го води на сниманата площадка: "Дали съм му благодарен? Да, благодарен съм, но с уговорки. Той ме направи актьор на 5 години. Но не защото искаше да ме посвети в своето поприще, а защото смяташе, че да ме заведе на снимки ще му излезе по-евтино, отколкото да наеме бавачка."

Междувременно в последните няколко дни пресата гърми с признанието на Робърт Дауни Джуниър, че e бил съкрушен след раздялата си със Сара Джесика Паркър.

Звездата от "Железният човек", чиято съпруга Сюзън Дауни очаква второто им дете, има зад гърба си 7-годишна връзка със другата звезда, основна героиня от "Сексът и градът". Сара Джесика Паркър и Робърт Дауни Джуниър се запознават на снимачната площадка на филма "Първороден син" през 1984, но тя го изоставя през 1991, изтъквайки като причина проблемите му с наркотиците.

Запитан дали русата красавица е разбила сърцето му, актьорът заяви онзи ден в радиошоуто на Хауърд Стърн: "Никога не съм бил човек, който признава какво му се случва, но със сигурност, когато си с някого седем години, от 18 до средата на 20-те ни години, това е нещо голямо". 49-годишният Робърт обаче е категоричен, че няма неприязън между него и Сара.

"Ще опитам да се срещна с нея, докато съм в Ню Йорк. Много бих искал", споделя той. Преди това обаче, по собствените му думи, планира да попита съпруга на Сара Джесика Матю Бродерик за разрешение да се види с нея.

За ди припомним заедно колко сладки бяха двамата навремето, избрахме емблематични техни снимки, на които носталгично да се насладим.



А цялата фотосесия на Робърт Дауни Джуниър от Esquire е в нашата галерия горе!

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра