Следва

Какво гледахме тази седмица: "Дракула Неразказан". Една хапка ни стига

Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк чакат бебе

Официално изявление до момента не са направили нито Джесика Бийл, нито Джъстин Тимбърлейк, но...

People of art преди 9 години

Официално изявление до момента не са направили нито Джесика Бийл, нито Джъстин Тимбърлейк, но снимките казват достатъчно: на фотоси от скорошна разходка, актрисата показва под белия топ все още малко, но започнало да се окръгля коремче.

В Instagram пък красавицата позира от най-безопасния за предположения ракурс - в гръб. Американските таблоиди в това време «развеждат» съпрузите: според тях сладкогласният певец е съгрешил, за което говорели засечки на папараци в парижкия VIP Room, където Тимбърлейк е сгащен в страстните обятия на момиче от балета.

Междувременно Джесика вече се намира в Австралия, където от седмици е Джъстин, следователно, смеем да предположим, че съдбата на Титаник не е застигнала любовта им, напук на слуховете. Дори напротив, скоро предстои да се увенчае с най-красивия плод.









More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра