Следва

Street Style вдъхновения... Най-отгоре на есента

Paris Fashion Week: KENZO Пролет/Лято 2015

„Тя е еволюцията на човечеството”, обяснява ко-дизайнерът на лейбъла Умберто Леон, по повод компютърно генерирания образ на хуманоид, който посреща гостите на шоуто от огромни LED екрани...

All fashion преди 9 години

„Тя е еволюцията на човечеството”, обяснява ко-дизайнерът на лейбъла Умберто Леон, по повод компютърно генерирания образ на хуманоид, който посреща гостите на шоуто от огромни LED екрани. Мек футуризъм, перфорирана кожа и послание, че това е планетата, която имаме, която трябва да пазим и ценим – Kenzo избират приятелски език, за да предадат идеите си. И запазват позитивно и оптимистично настроение за следващата пролет 2015.

Свободни силуети, дрехи, които стоят на разстояние от тялото, микс от скейтърска субкултурна стилистика и традиционнo занаятчийско майсторство при изработката – пролетта диша с повече надежда и лекота в новата колекция на японския лейбъл.

Свежест, динамичен спортен дух и чиста линия; въздушни материи, небесно сини линии в контраст с бяло и нови блестящи повърхности.

Глобалният технологичен гражданин е всъщност доста свободен – в А-силуети и въздушни материи. Превърнати в ефирни панталони с ниско дъно, гащиризони без ръкав и дълги, свободно кроени костюми са памучният поплин, изтърканият деним и лекият жакард. Всичките в палитрата на синьо, бонбонено розово, бяло и черно, което проблясва с дискретни сребристи бродерии. Като„европейски дзен” бихме определили специфичното усещане за необремененост и ненатягане, което цялата колекция носи. Младост и добронамереност. Колекцията на Kenzo печели и с абсолютно фантастични аксесоари, които сами по себе си заслужават адмирации.

More All fashion