Следва

Тачо се връща във „Вип Брадър”, за да иска прошка от Жени

Петъчна доза секс: Луи Гарел

Френски парфюми, френска мода, френско кино – обичаме всичко френско, разбира се, а най-обичаме френските момчета...

Други преди 9 години

Френски парфюми, френска мода, френско кино – обичаме всичко френско, разбира се, а най-обичаме френските момчета. Непокорни, тъмни къдрици и дълбок страстен поглед – досещате се, че говорим за Луи Гарел, актьорът, който се прочу с чувствената драма на Бернардо Бертолучи от 2003 The Dreamers. Ако още не сте я вкусили,  уикендът е идеално време да наваксате пропуснатото, като се сгушите на топло и си пуснете лентата, а и защо да се ограничавате само с нея? Цял уикенд се очертава на разположение, за да помечтаем за сладкия французин. Във филма той играе младият бохем Тео, а бунтарският стил му е просто в кръвта – все пак е син е на известния режисьор Филип Гарел.

Любителите на френското кино знаем, че Луи постоянно се появява по екраните и често си сътрудничи със своя баща режисьор. Двамата заедно са направили пет филма досега. В последния им съвместен проект, Jealousy, Гарел играе борещ се с трудностите мрачен актьор, и така като го гледаме ролята доста му отива.

Освен на големия екран, можем с радостни искри в очита да му радваме и на кориците на европейските модни издания, от които често ни гледа с пронизващ поглед или пуши цигара, сякаш камерата не съществува. До миналата година горещият красавец беше лице на мъжкия аромат Valentino Uomo.

По последни данни, Луи е бил забелязан с приятелката си на пазар за годежни пръстени, но кой би прецакал един френско-български уикенд, ако той изглежда така, заради някакъв си годежен пръстен.

More Други