Следва

Стил урок на седмицата: Есенен градски комфорт

Тенденции Първа, Втора, Трета, Чевърта, Пета и Шеста, или с каква прическа да сме на есен

Сезоните се сменят, промяната буквално витае във въздуха, някак си ти се иска да промениш нещо и в...

All fashion преди 9 години

Сезоните се сменят, промяната буквално витае във въздуха, някак си ти се иска да промениш нещо и в себе си – защо не косата? Нова прическа, или може би цвят, идеи има, идеи за страхотни есенни визии, продиктувани от топ тенденциите на сезона, в които ще се влюбиш. Ако не в една, то в друга. Все пак са цели шест. Те няма да променят драстично имиджа, защото нямат тази цел, но ще добавят нотката шик-съобразяване с модерното на момента, което винаги работи чудесно за самочувствието. Ето и нашите лесни и чудесни идеи как да разчупиш рутината. Нека есента бъде едно ново начало, фризирано, без да му личи, топло оцветено и много нежно, и понякога, когато много ни се иска, по детски завързано на балерински кок...

Тенденция Първа: ДРАМАТИЧЕН БОБ



Ако си се решила да отрежеш косата в началото на сезона, съветваме действието да бъде в полза на драматичния, модерен боб. Няма да съжаляваш, това е идеалната прическа за сезона, може да я съчетаеш с пухен, плетен шал. Важно е да запомним: боб прическата обича чистото лице, идеалния, почти невидим грим и силния характер.

Тенденция Втора: МОРСКИ ВЪЛНИ



Само защото лятото свърши, не означава, че трябва да се откажем от палавите морски къдрици. С тази игриви вълни в костите ще запазим слънчевото си настроение през целия сезон. Оформяме с избрани продукти, ползваме ръцете, за да ги опитомим и съчетаваме с така любимия спортен градски стил.

Тенденция Трета: ТОПЛИ ТОНОВЕ







Листата на дървета бавно сменят цветовете си, всичко става някак меко и топло, включително и косите. Богато медно русо, топло червеникаво-кафяво или направо парещо червено. Разглеждаме есенните багри и се вдъхновяваме, грешка просто не може да се случи. Избледняващият във времето морски тен ще ги обикне, както ще сторят и кашмира, фината вълна, денима, принтовете - все топ тенденции в модата за Есен 2014.

Тенденция Четвърта: ТЪМНО ШОКОЛАДОВА



Ако все пак твоята същност е на брюнетка, заложи на тъмните шоколадови нюанси. Към тях може да добавиш малко блясък, като вкараш златни нишки в косата, това мигновено ще й придаде плътност и дьлбочина. Всички нюанси на богат, плътен, скъп шоколад са великолепен избор този сезон. 

Тенденция Пета: БАЛЕРИНА НА РАБОТА





Тази есен завръщане под светлините на прожекторите прави балеринският кок. Дали старателно стегнат и лъскав или изкусно раздърпан, високият кок, вдъхновен от тези нежни създания, балерините, тази есен ще допълва стила ни, защото е супер нежен, супер женски, супер фин.

Тенденция Шеста: ЕХ, ТЕЗИ ПЛИТКИ







Всякакви плитки са актуални тази есен – освен тънките, сплетени по главата от ревюто на Alexander McQueen, можем, при наличие на дължина над средната, да пробваме две плитки отстрани, или по-забавната и закачлива рибена кост на горната част на косата, или всяка друга конфигурация, която вероятно ще отмести погледите на хората, с които сме, от очите в посока на косите, но и това е симпатично понякога, ние, момичетата, знаем защо. 

More from View Sofia

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.