Следва

Ray-Ban представят: чисто новите Denim Wayfarer

Searching Ebay - 30 убийствени чифта боти

Работната седмица приближава края си и пред нас се разстила прекрасното време на...

Shopping преди 9 години

Красавици от кожа и велур. Ниски и високи, но винаги на място. Най-универсалната обувка, за тичане, скачане, препускане из града, но още фестивална, коктейлна, зимна, пролетна, и лятна дори...

Ботите, които обожаваме заради уникалната им универсалност, днес са в глобалния фешън магазин, на един клик разстояние. Работната седмица приближава края си и пред нас се разстила прекрасното време на уикенда. Нежното есенно слънце приемаме за петъчна награда и признаваме – склонни сме да похарчим всичките си спестявания за чифт убийствени боти. Защото, какво са новото тренди палто или роклята от фина вълна в гардероба, без обувките, които ще направят финално тоалета това, което заслужава да бъде.

Подбрали сме селекция от най-добрия дизайн и висок клас лейбъли, достъпни в ebay специално за нас и вас, тези, които имаме афинитет към модното откривателство там, където е най-трудно, но и най-сладко. Вече имаме опит - лежерно разположени с коктейл в ръка, не си позволяваме да изпуснем хронометъра от поглед, за да открием онези, които чакат нас, и които сме чакали ние... Дълго, до днес!

More Shopping