Следва

През седмицата ще видим... Или най-интересното в афиша на града 13 - 19 откомври

Да не знаеш кога да спреш: Меган Фокс с нова пластика

Да не знаеш кога да спреш: Меган Фокс с нова пластика

People of art преди 9 години

Преди няколко години Меган Фокс се омъжи за актьора Брайън Остин Грийн и се посвети на семейството, преставайки да се снима, като успя през това време два пъти да стане майка. След краткото оттегляне обаче, Меган видимо реши да навакса пропуснатото и последно се снима в екранизацията на популярния комикс за Костенурките Нинджа (актрисата изигра ролята на журналистката Ейприл). В момента Фокс е на промо-тур за филма, заедно с колегите си, което, разбира се, е отличен повод да се разходят из различните градове по света , в които блокбастъра се прожектира, няколко десетки разкошни дизайнерски тоалета и някак небрежно да се демонстрира перфектна форма!

На фотокола в Берлин преди дни, Меган се появи пред журналистите в ефектни топ и пола в силната този сезон синя гама, дело на Marc Jacobs, допълнени от черни сандали с тънка каишка около глезена Christian Louboutin.


Меган с филмовия си партньор Уил Арнет

Само че репортерите забелязаха не само идеалните крака на актрисата и добрия стилистичен избор, но и явните разлики в лицето на актрисата от типа преди и след.

За никого не е тайна, че Фокс има пластични операции на лицето (които, следва да признаем, навремето й свършиха работа, визираме нос и устни), но този път нещата изглежда са отишли твърде далеч с подпухналите скули на актрисата, видимо чисто нови и, кака да кажем, чужди.



Винаги сме казвали, че е много важно да знаеш къде да спреш. А вие как мислите, въпреки ужасната трудност да спреш с пластиките, веднъж започнал, дали все пак не е по-добре Меган Фокс да преосмисли тази си страст? В анкетата.



Само преди няколко месеца Меган изглеждаше по различен начин - скулите й бяха доста по-малки, а лицето й изглеждаше доста по-естествено.

Анкета

Дали все пак не е по-добре Меган Фокс да спре с пластиките?

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра