Следва

Парти програма - 14 - 15 Ноември

Lancia Delta и VJC Versace в бляскава комбинация

След като изпълни за поредна година задълженията си като официална кола на филмовия фестивал във Венеция и вози...

Events преди 15 години

След като изпълни за поредна година задълженията си като официална кола на филмовия фестивал във Венеция и вози удобно звезди като Тилда Суитнън, Мики Рурк, Брад Пит, Джордж Клуни, Валентино Гаравани, Lancia Delta пристигна и в България в Avto Union Center.

Возилото беше представено пред българска публика заедно с бляскаво ревю на италианските котюриери Versace за младежката им линия VJC.

Delta e елегантен модел, който затвърждава силната връзка на производителя Lancia с бляскавия свят на модата, киното и музиката. Официалната автомобилна марка на италианската модна и киноиндустрия свързва традиционната елегантност на Lancia с оригинални дизайнерски решения, които за първи път обединяват темперамент на спортен автомобил с вътрешен комфорт на лимузина. Моделът представя няколко изцяло нови усъвършенствани двигателя, и иновативни технологични решения, като parking advisor, driving advisor, за максимален комфорт.





Гостите на официалното събитие имаха възможност да се запознаят отблизо с ексклузивността на модел Delta с най-високото ниво на оборудване Platino, уникална двуцветна екстериорна комбинация bi-colore - Perla Nadir и покрив Lava black, и по италиански стилния интериор с тапицерия от кожа и Alcantara®.

Delta
e единственият автомобил от този клас, който предлага ексклузивния кожен салон Poltrona Frau®, характерен за марки като Maserati и Ferrari.

Стартът на продажбите е обявен вчера. Търси в Avto Union center, бул Христофор Колумб.

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?