Следва

7 любопитни факта за Рей Кавакубо

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Творбите са мрачни и противоречиви, понякога енигматични и плашещи, но винаги дълбоко красиви и изпълнени с огромно майсторство...

All fashion преди 9 години

Кийра Найтли прелестна във Valentino

Като модел от ревю изглеждаше Кийра Найтли на премиерата на новия си филм The Imitation Game миналата седмица. Британската актриса е от малкото звезди, които по безусловен начин доказват, че nude тоновете изглеждат не по-малко разкошно от ярките цветове, най-чест избор в борбата за внимание на червения килим. Към творението в златисто от haute couture колекцията 2015 на Valentino, 29 годишната красавица е добавила приглушено червени обувки от велур, а грижата за гламурния блясък поемат обемните обици, озаряващи лицето й. Минималистичният грим и свободно пуснатата коса задържат образа от страната на младостта и свежото излъчване, а ние казваме „Да” на чудесния избор.





Изложбата Savage Beauty на Алекзандър МакКуин се завръща в Лондон



Творбите на Алекзандър МакКуин се връщат в Лондон пожънали зашеметяващ успех и зрителски интерсес през 2011г. в Музея Метрополитън в Ню Йорк с над 660 000 посетители. В Европа това със сигурност ще е изложбата на 2015 година.

Алекзандър МакКуин е роден в Лондон и градът, естествено, става свидетел на разгръщането на неговата креативната енергия. Архивът събрал творбите на модния гений, само доказва невероятния талант, който той е притежавал. Работите му са мрачни и противоречиви, понякога енигматични и плашещи, но винаги дълбоко красиви и изпълнени с огромно майсторство. „Savage Beauty" е тържество в чест на най-талантливия и с богато въображение дизайнер на... <<<чети нататък>>>

Рей Кавакубо



72 години навърши миналата седмица един от най-провокативните и влиятелни дизайнери на нашето време - Рей Кавакубо. По този повод си припомняме част от феноменалните й творения и седем факта за личността й, които само доказват, че култовият статут на Comme des Garçons не е случаен.

7 факта за Рей Кавакубо >>>

Алекса Чънг – гост редактор за Tommy Hilfiger




С още една звезда колаборация може да се похвали Алекса Чънг, след като Tommy Hilfiger и възложи ролята на гост редактор. Любимката на фешън медиите, които се надпреварват да хвалят всеки неин стилистичен избор, ще предлага стайлинг на любимите си неща от есенно-зимната ready-to-wear 2014 колекция на бранда. Започвайки от миналата седмица та чак до януари, сайтът на Tommy Hilfiger ще има специална „витрина” за модните предложения на Алекса.

Кампанията на International Watch Co



Кейт Бланшет, Емили Блънт, Еван МакГрегър, Зу Ксун и Кристоф Уолц са звездното присъствие в новата кампания на луксозните швейцарски часовници IWC. В черно-белите кадри, дело на Питър Линдберг, дамската част от каста е в секси смокинги и безупречни бели ризи – класа и стил, които подхождат повече от перфектно на имиджа на скъпите часовници.

Виж цялата кампания тук >>>

 

More All fashion