Следва

INSTAGRAM моменти... звездите рано сутрин и без капка грим

През седмицата ще видим ОЩЕ...

На 18-ти октомври в 22:30 ч. в Studio 5 ще открие новия сезон от поредицата концерти на Ангел Заберски – син § Big Band Brazz Association...

Culture преди 9 години

Истински джаз с Ангел Заберски – син § Big Band Brazz Association

Кога: 18 откомври, 22:30 часа
Къде: Студио 5

На 18-ти октомври в 22:30 ч. в Studio 5 ще открие новия сезон от поредицата концерти на Ангел Заберски – син § Big Band Brazz Association. Специално за ценителите на Истинския jazz невероятните музиканти са подготвили още по-завладяващи джаз пиеси. Бъдете сред първите, които ще се насладят на най-новите вдъхновения на виртуозния композитор в съботната вечер.

"Закрилникът"

Кога: 13 октомври
Къде: В кината

Актьорите: Дензъл Уошингтън, Клои Грейс Мориц, Мартон Чокаш, Дебра Грет, Бил Пулман, Робърт Уолбърг

Режисьорът: Антоан Фукуа

Сюжетът: МакКол (Дензъл Уошингтън) вярва, че е успял да загърби мистериозното си минало и, че може да води спокоен живот, докато не среща Тери (Клоуи Грейс Мориц) - младо момиче, чийто живот е под контрола на брутални руски гангстери . МакКол не може да стои безучастен и трябва да й помогне - той е Закрилникът.

"Анабел"

Кога: 13 октомври
Къде: В кината

Актьорите: Анабел Уолис, Уорд Хортон, Алфре Удърт, Ерик Ладин, Брайън Хауи

Режисьорът: Джон Р. Леонети

Сюжетът: Джон Форм е намерил идеалния подарък за бременната си съпруга, Миа – красива кукла в сватбена рокличка. Една нощ обаче, в дома им нахлуват членове на сатанински култ, които брутално нападат семейството. Но пролятата кръв и страх не са единствените неща, които те оставят след себе си. Окултистите са повикали със заклинание адско същество, чийто злокобни планове ще бъдат изпълнени от вече прокълнатата кукла…Анабел.

"Мисия: Ноември"

Кога: 13 октомври
Къде: В кината

Актьорите: Пиърс Броснан, Амила Терзимехич, Олга Куриленко, Бил Смитрович

Режисьорът: Роджър Доналдсън

Сюжетът: Базиран на книга от популярната през 80-те поредица на Бил Грейнджър, сюжетът се прицелва в премеждията на Питър Девъро (Броснан) – бивш първенец от агентурата на ЦРУ, отдал се на скучен пенсионерски живот някъде в Швейцария. Когато стар приятел го призовава да нагази в мътните води на разузнаването за една последна мисия, нашият агент се хвърля с главата надолу. Още повече че има и лична причина – бившата му изгора и майка на единственото му дете се нуждае отчаяно от неговото оперативно рамо, за да излезе жива от близкия кръг на руски политик с няколко скелета в гардероба. И това е само върхът на айсберга в океана от двойни игри, подозрения и смъртоносни обрати.

Още за събитията през седмицата може да четете тук

More Culture

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?