Следва

33 оборота със страхотния Renault Twizy или Най-любимите точки в града. # 28 Магазин Шипка

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица от Анди Уорхол

Абсолютната способност на Анди Уорхол да превръща всичко, до което се докосне в тренд и знаменитост е неоспорима...

Celebrities преди 9 години

Абсолютната способност на Анди Уорхол да превръща всичко, до което се докосне в тренд и знаменитост е неоспорима. Велик манипулатор на образи и обществено мнение, бащата на попарта е безкрайно продуктивен в изкуството си и изключително вдъхновяващ с думите си. Тази седмица събираме 7 от любимите ни цитати на човека, изрекъл твърдението, че „в бъдеще всеки ще бъде световноизвестен за 15 минути“ за една по-цветна и спираща дъха седмица. Ето ги и тях:

"Хората трябва да се влюбват със затворени очи. Затвори, затвори си очите. Влюби се!"



"Животът е устроен така, че хората постоянно се озовават ту в претъпкано метро или асансьор, ту сам-самички в някакви огромни стаи. Всеки трябва да разполага с голяма стая, в която да може да отиде, но добре би било и всеки понякога да се вози в претъпканото метро."



"Красивите жени закъсняват по-често от невзрачните. На тях всичко им е простено. Освен това, те живеят в свой, особен часови пояс."

"От петте сетива именно обонянието е най-тясно свързано с властта, която миналото има над нас. Миризмите наистина те пренасят къде ли не... Хубавото на тази свързана с обонянието памет е, че усещането за пренасяне изчезва мигом, щом престанеш да долавяш миризмата, така че няма никакви последствия. Това е един добре премерен начин да се отдаваш на спомени."



"Любовта във фантазиите струва повече от преживяната любов. Въздържането от действие е много възбуждащо.“



"Винаги е по-добре да запазиш лошите новини, докато не се появят и добрите."



"Човек може да плаче или да се смее. Всеки път, когато плачеш, може да се смееш. Изборът е твой."



Припомняме, че само преди дни Absolut представи нова лимитирана бутилка, резултат от най-известната и значима арт колаборация в дългогодишната история на култовия шведски бранд. Проектът Аbsolut Warhol пренася оригиналната картина на Аndy Warhol, посветена на Absolut през 1986 г. върху емблематичната форма на бутилката, предоставяйки на всеки възможността да отнесе вкъщи своя собствена творба на великия попарт художник. 


 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 11 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.