Следва

Истории от живота: Лулу Кенеди - от лудите партита до световната модна сцена

"Под прикритие" с 14 номинации за "Златна бленда"

Във второто издание на конкурса се включват български филми и сериали, които са публично представени в периода 1 юни 2013 – 31 юли 2014...

Movies & TV преди 9 години

Екипът на „Камера” в лицето на Димитър Митовски има повод за наздравица. Седмица след като бе продаден за излъчване и в Македония, „Под прикритие” получи 14 номинации за наградите „Златна бленда” 2014. Във второто издание на конкурса се включват български филми и сериали, които са публично представени в периода 1 юни 2013 – 31 юли 2014.

Зрителите могат да гласуват за своите фаворити до 14 ноември на zlatnablenda.bg, а на церемонията на 22 ноември ще бъдат връчени и два приза от журито – за най-добър сериал и филм.

Йоанна Темелкова, която дебютира в четвърти сезон на криминалето като Ния Туджарова, ще бори конкуренцията в раздела „Фатална жена на България”. Щерката на Джаро присъства и в номинациите за „Най-гореща двойка” заедно с Иво Андонов (Захари Бахаров). За втора поредна година екранният мафиот и бойният му другар Куката ще сеят крошета в категория „Лошото момче на България”. Три номинации „Под прикритие” има и за екшън сцена – за зрелищното преследване на Джаро в Свети Влас, за измъкването на Ния от засадата на турците и за спасяването на проститутката Мона от Куката.

Клапата на пети сезон ще щракне малко преди да се разрази истерията около коледния шопинг. Освен в Турция тази година ще се снима в Румъния и Македония.

More from View Sofia

More Movies & TV