Следва

Paris Fashion Week: Louis Vuitton Пролет/Лято 2015

Дневниците на редакцията: Бионсе с мини колекция, Джоли стана почетна дама, Бюндхен и Лагерфелд с разкошно Chanel парти и още...

Кралицата на Холивуд се срещна с кралицата на Англия!

All fashion преди 9 години

Сладката Ан Хатауей отново блести

Явно Ан Хатауей е влязла в блестяща серия и за втора поредна седмица пръска красота и очарование от фешън фотосесия, този път за Harper's Bazaar. Алена, усмихната и абсолютно пристрастяваща, актрисата блести в творения на Giorgio Armani Privé, Maison Martin Margiela, DKNY, Balmain и Schiaparelli Haute Couture, а любим момент ни е закачливият аксесоар със сочни червени устни за глава от гениалният Philip Treacy.

















Бионсе с мини колекция за приложението Spring



Новото приложение Spring, което позволява на потребителите да пазаруват любимите си марки директно през него, и включвайки имена като Alexander Wang и Prabal Gurung, има съвсем скорошно допълнение към А-списъка си, а именно самата Бионсе.

Суперзвездата е създала 6 модни елемента в мини колекция за социалната платформа, част от които са: "Flawless" t-shirt, "Cake, by the pound" анорак и Beyoncé шапка, като цените варират от 25 до 65$.

Съсобственичката на приложението Ara Katz разказва, че екипът на певицата е, както винаги, иновативен и, че от Spring са поласкани, че са избрали именно тях за колаборация. Тя добавя още, че именно живият дух на Бионсе и усетът й към модата са допринесли за успеха на начинанието.





Кралицата на Холивуд се срещна с кралицата на Англия!



Кралица Елизабет и Анджелина Джоли се срещнаха в Бъкингамския дворец този петък, където лично британският държавен глава удостои актрисата с титлата почетна дама на най-изтъкнатия орден на Cвети Майкъл и Cвети Джордж.

Така Анджи се нареди до имената на Джуди Денч, Маги Смит и Хелън Мирън, като добави почетното отличие към името си. Високото признание идва заради работата на госпожа Джоли-Пит в тясно сътрудничество с британския Форин Офис. Актрисата и бившият външен министър на Великобритания заформиха необикновено професионално партньорство, докато участваха в кампания срещу сексуалното насилие в конфликтни зони. Те бяха домакини на 4-дневна световна конференция в Лондон по този въпрос. По време на събитието американският държавен секретар Джон Кери каза, че най-запомнящата се роля на Джоли трябва да бъде на "жесток и безстрашен защитник".

Почетната титла, която се равнява на рицар при мъжете, се дава на хора, "които са направили нещо необикновено или са били на важна невоенна мисия в чужда държава", бе обявена през юни по случай рождения ден на кралицата. "Да приема титла, свързана с външната политика означава много за мен, това е нещо, на което искам да посветя кариерата си. Работата по Инициативата за превенцията от сексуално насилие с преживелите изнасилване е чест сама по себе си. Зная, че постигането на нашите цели ще отнеме цял живот и аз посвещавам своя на това", каза тогава вече почетната дама.



Бюндхен и Лагерфелд с разкошно Chanel парти




Любими лица накуп, шампанско, лъскави рокли, а поводът - новият късометражен филм, посветен на Chanel No.5. Това грандиозно отдаване на чест към най-популярния аромат в света е отдавнашна традиция, запечатала най-иконичните жени през годините: Мерилин Монро, Катрин Деньов, Карол Буке и Никол Кидман. Тази година, главната роля е предоставена на Жизел, която изглежда повече от изкусително в набралия вече популярност тийзър на филма. Партито в Ню Йорк уважиха лица като Лили Алън, Попи Делевин, Карли Клос и още много други фенове на бранда, а очакваният с нетърпение цялостен вариант на филма, ще излезе утре.

More All fashion