Следва

Б като Библия, Б като Блог

Paris Fashion Week: Louis Vuitton Пролет/Лято 2015

За никого не е тайна, колко е лесно да заобичаш Никола Гескиер, особено...

All fashion преди 9 години

За никого не е тайна, колко е лесно да заобичаш Никола Геские, особено пък за нас. Пролетно-лятната му колекция 2015 блещука от чуден баланс в стиловото превъплащение, а цял Париж затаи дъх от сладко напрежение. Модернизъм, футуризъм, фолклорни деликатни елементи, безсрамно съчетани с кадифе и преминаване през 70-те, по възможно най-приятния и ефирен маниер.

Цялостно погледнато визиите са крещящи, но, разбира се, до една са подбрани с чувство за хумор. Отделните елементи сами по себе си са кой от кой по-интересни и желани: a-line силуетите с диагонални райета, cargo и biker якетата, фолклорните бели рокли, indigo дънките с неспособен за подминаване детайл по тях и белите кожени панталони.

Индиго, бордо, бяло, червено и жълто образуват блещукащата в пайети палитра, където като акцент застава принтът. Забавен, причудлив и във всякакви форми - от сешоари, коли, та чак до слушалки.

Макар и малко трудно разпознаваеми като акценти в тази ярка и цветна вихрушка, освен принтовете, и чантите заемат своето почетно главно място в колекцията. Те са разнообразни по цвят, текстура и форма, а гордо поставеното ново лого LV, не оставя погледите безучастни нито за миг.

More All fashion