Следва

Кinematograf представя премиерата на българския филм "Контражур"

Слухове за нова бременност на 46-годишната Джулия Робъртс

Американските таблоиди оживено обсъждат една приятна новина - Джулия Робъртс отново...

People of art преди 9 години

Американските таблоиди оживено обсъждат една приятна новина - Джулия Робъртс отново чака рожба. Забележителното е, че колегите не са голословни, защото запечатват предположението си със снимка, на която папараците са щракнали актрисата в широка рокля, която, въпреки кройката, не скрива окръгленото коремче на звездата.

Фотографите спипват красивата русокоска недалеч от дома й в Малибу, докато отива на пазар с децата. Актрисата не изглежда радостна от срещата с папараците, и нормално, не изглежда в топ настроение. Все пак снимките на бременната звезда са публикувани в американския портал MediaMass, а малко преди това за положението на Джулия пише и таблоида X17 Online.



Припомняме, че Джулия е щастлива мама на три деца: двойката близнаци Хейзъл Патриша и Финеас Уолтър (на по 9), както и по-малко момченце Хенри, който се роди преди 7 години. От 2002 Робъртс е омъжена за оператора Дани Модер.

Справедливостта изисква да кажем, че преди година подобни слухове за четвърта бременност на Джулия отново вървяха, но тогава личният говорител на актрисата пресече спекулациите, обявявайки, че Джулия просто леко е напълняла. Тогава коремчето й в никакъв случай не беше толкова видимо, така че дали и сега ще се окаже въпрос на напълняване, е спорно да предвидим.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра