Следва

10 причини да не изхвърлиш телевизора и тази седмица

Люси Иларионов: Мария Илиева и Саня Армутлиева са две загорели дами

Люси Иларионов: Мария Илиева и Саня Армутлиева са две загорели дами 

People of art преди 9 години

Популярният режисьор Люси Иларионов проговори за участниците в настоящия сезон на ВИП Брадър, като разкри неподозирани страни от техният живот. Жени Калканджиева, Евгени Минчев, Влади Въргала и Иво Аръков бяха щателно обсъдени от Иларионов в интервю за агенция БЛИЦ, като колежката им от музикалното риалити Х Фактор Мария Илиева също не остана вън от кръгозора на режисьора. Вижте какво каза той:

Последно във „ВИП брадър” видях разговора между Иво Аръков и Евгени Минчев. И ми стана много тъпо, защото аз го познавам Иво и си представям какво е някой да седне и да ти говори в женски род. Познавам и Евгени. Когато дойдох в София, съм имал случка с него. Бях в НАТФИЗ, той ме видя някъде, проведе и с мен някакъв разговор от сорта: „Коя зодия си, ходил ли си във Венеция, ще отидем заедно...”. И, нормално, аз бях тогава млад, слаб, красив, със сини очи и рус! /смях/ Но аз му обясних, че не съм от неговата партия. Той ми беше подал визитка, прибра си я обратно и каза: „Благодаря ти, че ми спести 6 ст.!”. И повече не ми обърна внимание.

След време, като станах по-известен като име обаче, направи нещо уникално! Свързах го с едни хора, с които да работи. Седнахме с тях, разбраха се за някаква цена и си тръгнах. Оставих ги да доуточнят нещата. След един ден Евгени ми звънна и ме попита: „Може ли да се видим?”. На срещата той ми донесе един плик с 5 процента от уговорената сума! Казва: „Благодаря ти, че ми направи връзката!”. Това ме изуми! Въобще не бях си поискал, просто ги свързах! Помислих си:
Няма такава мъжкарска постъпка! Не ми се е случвало такова нещо друг път! Оттогава го уважавам адски много!
Евгени има проблем, когато се напие, но те всички във „ВИП брадър”, като са напият, са отвратителни! За Евгения Калканджиева не мога да повярвам! Но нищо чудно - тя е живяла само сред мутри, бизнесът си построи с парите на мутри, и явно е свикнала по този начин да се държи! Само как се отнесе с Камелия Воче: „Ела тука - върни се!”. Но и тук алкохолът си каза думата. Но нали хората казват: „Човек трябва да си пийне, и тогава ще видиш истинската му същност”... За мен Камелия Воче е една от най-красивите жени. Много бих искал моята жена, като стане на тия години, да изглежда като нея!

Влади Въргала ме подготви едно време да кандидатствам в НАТФИЗ. Уникален човек! Да си заложиш всичко, да жертваш семейството си, само и само да направиш своя филм! Това не всеки би го направил! Знам и за проблемите му с алкохола. Той беше човекът, който 1993 г., когато дойдох в София и нямаше къде да спя, с един приятел спяхме 3 нощи на гарата, много ми помогна."

"Не може точно тази година, когато излиза това парче и всички са на мнение, че рейтингът на Мария Илиева пада стремглаво надолу, да я обявяват за най-влиятелната дама в българския шоубизнес! Пак питам: кое й е влиятелното?! Че без проблем си ляга с всеки, с който бачка?! Една Андреа, която всички я плюят и я обявяват за не знам си каква, откакто е гадже на Кубрат Пулев, за нея има един-единствен мъж и тя е единствено с него! Да, тя е в шоубизнеса и следва правилата на шоубизнеса - да прави някакви по-фриволни неща, за които да я цензурират, но тя сама за себе си знае много добре коя е. Вярна е, мога да го гарантирам! Ако я сравним с Мария Илиева, тя е като Света Дева Мария!"

"Мария Илиева била с Иво Аръков? Няма да се учудя да си е легнала с него! Какъв е проблемът? Тя в леглото е толкова разкрепостена, че съм сигурен, че той е останал много доволен!"

"Понякога седя и гледам „Х-фактор”, и наблюдавам Мария Илиева и Саня Армутлиева как като две загорели дами, вече на години, гледат младите момченца и само им текат лигите! Ако не се обичат, то е само за това, че не могат да си разделят малчуганите, младите, готините пичове!

Не може да си съдия в „Х-фактор” и да си легнеш с участник! Един от тях е Ангел, от дуета „Ангел и Моисей”. Бях с него в „Денсинг старс” и той лично ми се похвали!", завършва Иларионов.

 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра