Следва

Агнес Дийн - от супермодел в мило съседско момиче

Какво да четем: "Острието на Тишал" от Матю Удринг Стоувър

Ето как си представям разговора, който ме вкара в живота на Хари Майкълсън...

 

Books преди 9 години

Ето как си представям разговора, който ме вкара в живота на Хари Майкълсън. Аз не съм присъствал – не знам подробностите, – но образите в главата ми са ярки като шамар през устата; за да бъдеш добър магьосник, въображението ти трябва да е силно, с усет към детайлите – а аз съм най-добрият, завършвал някога Консерваторията...

Авторът:
Матю Удринг Стоувър е автор на първокласна фентъзи и фантастична литература, известен и като страстен почитател на бойните изкуства. Поредицата „Отвъдие“ без съмнение е върхът в оригиналното му творчество. Сам той определя „Героите умират“, първата книга от серията, като „къс яростно забавление и размисъл върху жестоките развлечения на човечеството – и като концепция, и като културна мания“. С „Острието на Тишал“ забавлението продължава – все така яростно, ефектно и неустоимо!

Книгата: 
„Острието на Тишал“ отново ни пренася в Отвъдие – един свят на магия, храбри битки и фантастични създания. Спомняте си Каин, Острието на Тишал, страховит убиец на владетели и благородници, злодеи и герои, който в родния си свят е суперзвездата Хари Майкълсън. Преди шест години Ма’елКот – бог на Отвъдие – задържа Палас Рил в безмилостната си хватка и Каин се закле да я спаси. Сега Хари Майкълсън е единственият човек, който стои между бездушните корпоративни господари на Земята и зелените хълмове на Отвъдие.

Книгата е част от култовата поредица Отвъдие“ на Матю Стоувър, която излиза от печат на 20 октомври 2014 година.

More Books