Следва

Ляво или дясно: кой как употребява Givenchy

Агнес Дийн - от супермодел в мило съседско момиче

Тази седмица я забелязахме на London Film Festival и хвърлихме едно око на първия й игрален филм „Electricity”...

People of art преди 9 години

Свикнали сме Агнес да вкарва щура пънк нотка по модните подиуми, но сега тя е решила да добави и актьорството като професия към своето портфолио. Тази седмица тя бе забелязана на London Film Festival, където заинтересованите хвърлихме едно око на първия й игрален филм „Electricity”. Филмът е със зашеметяваща кинематография и държи в напрежение от началото до самия край.

На екрана Агнес е трансформирана от щур, късо подстриган супермодел в мило съседско момиче. Дийн играе Лили О’Конър, героиня, чиято мисия е да открие отдавна изгубения си брат. Задачата се оказва трудна заради своенравния характер на момчето и пристъпите на епилепсия, от които Лили страда.



Признаваме си, че сме поразени от екранното присъствие на Дийн, зареждащо Лили с естествен магнетизъм, привличащ всичко в една орбита - и лошо, и добро.

И ако невероятна актьорска игра и драматичната история не са ти достатъчни, ще те убедим да гледаш филма, като споменем за впечатляващия гардероб на актьорите. Влюбихме се във флоуресцентните плетива на Лили, в роклите с пайети и диско панталоните с металически отблясъци.



Премиерата на Острова е предвидена за 5 декември 2014, филмът е 90-минутен, режисьор е Брин Хигинс.
 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра