Следва

Обичта на известните: Робърт Патинсън и FKA Twigs из улиците на Париж

Да или не на точно този къс бретон на Бионсе?

По принцип харесваме и уважаваме модните тенденции, които Queen B налага, или поне се опитва, заедно с харизматичната й натура, но този път, очевидно и неоспоримо прекалено е повярвала на усета си...

Други преди 9 години

Габи

По принцип харесвам и уважавам модните тенденции, които Queen B налага, или поне се опитва, заедно с харизматичната й натура, но този път, очевидно и неоспоримо прекалено е повярвала на усета си. Болезнено погрешен, натрапващ се до безумие в очите ми, новият й бретон е стилово безумие, което не трябва да остане непорицано. Освен че не отива на формата на лицето й, като добавим и тези рошави запуснати къдрици, визията на изпълнителката излиза извън контрол.

Искрено се надявам, че това парче коса, сложено като бретон, е временно решение и осъзнат като неуспешен експеримент, който ще бъде осъзнат навреме, преди да нанесе трайна следа върху усилено градения и подражаван от милиони имидж на звездата.

Мирела

Бионсе винаги е експериментирала със своята коса. Сега тя отново ни изненадва със смелото решение да се появи със супер къс бретон. Новата прическа на горещата дива е смела, забавна и секси, също така чупи установените норми. Късото бретонче вкарва артистична винтидж нотка, която чудесно се допълва от дългите къдрици. И, разбира се, това е Бионсе, а тя умее да носи всяка прическа със стил.

Анкета

Да или не на точно този къс бретон на Бионсе?

More from View Sofia

More Други