Следва

Какво ново: Многофункционалната Anti-Aging Mask Boost от ESTÉE LAUDER

Момичета за милиони и сладките им малки тайни за вечна красота

Всички се възхищаваме от бляскавите звезди, всяко момиче си има поне един идол, на който мечтаe да...

Celebrity beauty преди 9 години

Всички се възхищаваме на блясъка им, мислейки, че той изисква нечовешки усилия. Красота, атлетичност, изящност, те притежават всичко, за което ние мечтаем. Те са звезди. И имат звездни тела, лица и имидж. И си имат своите звездни малки тайни, част от които през годините с удоволствие са разкривали, а ние днес събираме наедно, за да ги обобщим в полезни съвети... не толкова необикновени обаче, колкото си мислиш.

Бионсе – Усмихни се!

"Една жена е най-красива, когато се усмихва. Друг полезен съвет, който научих е винаги да използвам овлажнител за кожата!"

Лив Тейлър – Розова вода



„След като поставя основа и малко руж, напръсквам лицето си с розова вода. Това придава свежест и прави лицето да изглежда перфектно, все едно не нося грим."

Кейт Уинслет – Инвестирай в крем за очи



"Един добър крем за околоочният контур е много важен, когато пътуваме, заети сме или сме подложени на стрес, тогава е най-вероятно да се появят тъмни кръгове и подпухнали клепачи.”

Росарио Доусън – Бъди себе си!



„Аз съм от хората, които се усмихват много, така че нещо което научих за моя грим е, че трябва да е подходящ затова и да не е прекалено тежък. Винаги избирай грим, който ще подхожда най-добре на твоята персоналност.”

Мери Джей Блайдж – Почиствай лицето си!



"Винаги почиствай лицето си вечер. Трябва да почистиш цялата мръсотията и грима от порите си."

Америка Ферера – Обичай водата!



"След като започнах да пия повече вода, моята кожа, коса и нокти наистина започнаха да сияят.”

Ева Мендес – Бронзов блясък



"Блестящият бронзант е идеалният начин да изглеждаш свежа. Ако не искаш да носиш много грим, смеси малко бронзант с овлажнител и го нанеси на лицето. Ще изглеждаш естествено красива."

Гуен Стефани – Направи си свои цветове



"Обичам да нанасям слоеве различни нюанси червила, за да създавам нови цветове. Започвам с матово червило, после нанасям някое с по-кремообразна текстура и за финал течно. Ефектът е уникален! А моят трик, за да не го сложа на зъбите си? Просто съм много внимателна! "

Сара Джесика Паркър – Ароматизирай гардероба!



„Обичам да се разхождам в гардероба си и да усещам уханието на различни аромати, така че винаги пръскам дрехите си с парфюм. Когато ми остане съвсем малко, и пулверизатора вече не достига до това, което е останало, развивам бутилката и изсипвам останалото върху някоя рокля.”

Джесика Честейн – Усъвършенствай умението да се усмихваш!



"Една моя приятелка, актриса, ми сподели голяма тайна. Тя ми каза да държа езика си зад зъбите, когато се усмихвам, за да не съм прекалено усмихната. Понякога, когато се усмихвам без да го правя, венците ми се показват прекалено много. Това е стахотен актьорски трик! "

More from View Sofia

More Celebrity beauty

Виктория Бекъм за парфюма си: „Suite 302 е любовното ни писмо с Дейвид до Париж”

Celebrity beauty преди 2 седмици

Бившата членка на групата Spice Girls и основателка на едноименната козметична марка Victoria Beckham Beauty пуска линия парфюми. По повода, прекрасно интервю на колегите от Madame Figaro с ВБ. 

Хали Бейли в Малката русалка: всичко за грима, прийоми и марки

Celebrity beauty преди 9 месеца

Ариел от "Малката русалка" е най-известна със своите развяващи се в морето червени коси. Въпреки това се оказва, че гримът на русалката е също толкова важен и емблематичен. Колегите от Vogue разговарят с един от гримьорите на актрисата Хали Бейли и ни разкриват тайните зад грима ѝ в новия филм "Малката русалка"

Beauty Starter: Зендая с перфектните вежди и самонанесения грим

Celebrity beauty преди 10 месеца

Красивата актриса, певица и активист е най-известна с изпълнението си, спечелило "Еми", в хитовия Euphoria и ролята си във франчайза Spider-Man, както и с това, че е звезден посланик на Lancôme от 2019 г. Лицето на аромата Idôle на марката говори с Vogue за емблематичните си вежди, умението да поемаш рискове на червения килим и защо никога не пропуска овлажнителя

Beauty Starter: Летисия Каста на 45 - спокойствие, масажи и няколко топ продукта

Celebrity beauty преди 10 месеца

Летисия Каста очаква доброта, положителна енергия и нежност от хората, които се грижат за нея, както и от козметичните си продукти. И като се има предвид аурата, която се излъчва от лицето и външния ѝ вид, това наистина работи