Следва

TLC разкрива лесно ли се намират "Недвижими имоти за нудисти"

2 години след раздялата и няколко нови любови, Сийл и Хайди Клум се разведоха официално

Двамата финализираха развода си във вторник, според Асошиейтед прес, на територията на Лос Анджелис...

People of art преди 9 години

Хайди Клум и Сийл вече са официално разведени.
Двамата финализираха развода си във вторник, според Асошиейтед прес, на територията на Лос Анджелис.

Екссъпрузите бяха женени в продължение на почти седем години, преди да се разделят. Между тях всичко изглеждаше повече от прекрасно, а любовта им бе за пример, непоколебима във времето. Хайди и Сийл дори подновяваха всяка година брачните си обети, а за Хелоуин винаги се намъкваха в странни, но запомнящи се костюми, за които всички им завиждахме. 





Истината е, че днес Клум продължава традицията и организира най-якия купон за Вси светии, но под ръка до преди година държеше бодигарда си Мартин Кристен, а тази, най-вероятно, ще се появи с по-младия от нея Вито Шнабел.



Хайди Клум подаде молба за развод през април 2012 година – около два месеца, след като двойката обяви своята раздяла. Красавицата и певецът имат три деца заедно – две момчета на 9 и 7 години, и едно момиче на 5 години. 10-годишната дъщеря на Хайди пък е от нейна предишна връзка.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра